C3 injektor

Začel/a mihsot, Januar 19, 2010, 12:52:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mihsot

Pozdravleni.mene zanima sledeče.pred novim letom mi je počil fedr spredj levo.OK.po novem letu pa še desni.
sem ga peljal v avtohišo rutar.pa sm reku nej mi še uredijo motorček za luči in nekje mi je puščala nafta.
in teli pametnjakoviči so ugotovili da je to pri injekotrju.sedaj pa je problem.ko smo se zmenili da ga zamenjajo me je poklical in rekel da ko so odprli zadevo je neka sponka padla v motor v batnico in da morjo razdret motor.ker je rekel da je to za 2 dni dela me bo tako servis prišel dodatnih 300 evrov.rekel pa je tudi da je bilo že prej nekaj popravljeno tam in da je bila ta sponka že prej nameščena tam.kako lahko dokažem da je to nihova napaka ker je cena prišla iz 400 na 700 eur pa še to brez računa.ali obstaja kakšna inšpekcija ali karkoli da mi nebi teh 300 eur zaračunal zaradi njihove površnosti.kako lahko uredim zadevo kakšen predlog.
lp miha

garac

Koper, servisni inšpektor, samo brez računa boš težko dokazal, da si sploh bil na servisu ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alesz

Citatn teli pametnjakoviči so ugotovili da je to pri injekotrju

injektor je razpadel in je en kos padel noter.......50/50 je možnosti,da dobiš celega ven........

mihsot

ja so mogl motor podret da so obil tisto vn kr je padl.no uglavn zjsm šu po avto.prevozil 25 km zato da se je šef sestavil avto se odpeljal prišel nazaj in rekel da mu je začela goret lučka za okvaro motorja.menda nej bi ena dihtnga slabo držala in tm skoz vleče zrak.je reku da nej jutr pridem da bojo to še zamenal.uglavnm najral bi nadomestnga kr obdržal pa nej majo un kinder jajčk.