Vrtljaji

Začel/a Berti24, Januar 16, 2010, 01:25:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fezz

Zdravo!
Glede naročenega motorčka, če slučajno veš ali je original ali je ponaredek?

hvala

CitroX

Preveri najprej po tipu motorja ali ta res ustreza.
Za mojo 1,8 16V obstajata dva tipa - eden ustreza, drugi ne, kljub enakim dimenzijam.
Preveri po številki motorja.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Berti24

A mi lahko kdo pove kako se temu strokovno rece. Namrec tam ko je obkrozeno je odlomljena cev in bi verjetno moral vse menjati?

Pyr0Beast

Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Berti24

a se da slucajno samo cevi menjat a je potreben kaksen vecji poseg?

Pyr0Beast

Vprašanje kaj je narobe. Iz slike se ne vidi ravno veliko, tako da ti nobeden ne more podati pravilnega odgovora.

Kar je gume se da menjat, ni nek hud baubau

Èe se je odlomila plastika, na katero se guma nasadi pa bo mogoče potreben večji poseg
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

gigo

Citat od: Berti24;128029A mi lahko kdo pove kako se temu strokovno rece. Namrec tam ko je obkrozeno je odlomljena cev in bi verjetno moral vse menjati?

Odušnik. Sem objavu slike v moji temi od Xsare. Tista plastična cevka na katero se natakne gumi cev je šla rakom žvižgat. Imaš varianto, da predelaš in popraviš a se ne izplača. Pojdi najbližnji servis in ga kupi. ponavadi jih imajo vedno na zalogi ker to se lomi pri vseh Xsarah. Cena pa je mala. Mislim, da je 10 al 15 eur al neki tazga.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

danijel009

lp. jaz imam xsaro lt.1999 zanima me zakaj ko vzamez kljuc iz kljucavice nekje cez tri minute se vklopi motorcek prostega teka in mislim da tudi bencinska puma to naredi dvakrat ko pa pustim kljuc v kjucavnici pa veckrat to naredi in potem ko ga vzgem takoj vgasne ali pa gredo zelo majni brati ko pa se avto segreje pa je vredu spucal ze celo loputo lp.

danijel009