Matejev AMI8 1972

Začel/a janez, Januar 12, 2010, 07:32:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

No,končno bom lahko mojega malo pretegnil.Sej,ne da mu je hudega pokrit z pokrivalom in na suhem in toplem v garaži,samo se mi že malo smili.Odkar imam daka sem ga malo zapostavil.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Ja Vojko, res ga ni bilo zadnje čase videt na cesti. Mogoče pa res nardimo eno potovanje z amiji okol. Da se vidi.

Zeko124

@ janez če mi fotra ne rata nazezat, grem s kom drugim, pa magar v montani! =D :P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Povabilo še zmeraj velja...za pivo in čevape, ter burek in Vlašiæki sir BO POSKRBLJENO !!!

P.S. Za Zekota velika porcija z čebulo in kajmakom !

Zeko124

Haha, gule, zakon, na men se itak ne da bankrotirat kar se hrane tiče :)))))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mato

Citat od: garac;65616@janez, a ima tale Matejev ami vpisano prvo registracijo Kranj?

Moj ami ima prvo registracijo Maribor. Številka barve je: bronze ic 320

mato

Citat od: janez;65716Me veseli, da je vse OK. Jaz sem se sicer vozil na probo sam do Žiri je pa kar tura in no vedno me zanima kako je šla pot ko človk domov pride .

Janez zelo sem zadovoljen. Zadnič sem se pelav še v škofjo loko,paje odlično predel po dolini. Kar vsak dan bi se palav pa mi ga je mal škoda,ker je sol na cesti. Upam da se kmalu vidimo. Lp

janez

Tole sem dobil od Mateja... skener mi je odpovedal, zaenkrat slike...

Cimos AMI 8 1972 reklama - prospekt

mato

Zjutraj sva se z Žigom odpravla v Sl.Konjice z amijem. Vzrok je bil prvi manši servis po generalni in Žiga je mel še nekaj kosov pri Keži. Med potjo sva malo zašla nič novega, klepetala nič gledala na cesto in že sva obračala nazaj. Prispela sva k Janezu kjer je Žiga najprej prevzel svoje kose,potem mi je Janez naštelav platine pri amiju zelo težko en kup elektronike. No po vsem tem pa še pika na I, probam užgat stvar dela 100%,potem probam še enkrat spet dela lepo,ko ugasnem se je začelo kadit iz pod armature. No pa smo tam crknu uložek ključavnice,kako se je to kadilo ne morš verjet. Janez brž u akcijo in iz treh naredi eno dobro ami že prede u mesto na kavo. To je dobr da poznamo našega serviserja Janeza. No tak je bil današen nedelski dan. Pa še kdaj tak izlet,pa upam da brez dimne zavese.LP

Renault4

Janez menda ima ta ženska iz medvod še nekaj takih in drugačnih prospektov od amija ter spaka kod sem ga dal mateju-matej tebi! Ko dobim ti posredujem,lp

janez

Super...se že veselim. Jaz pa bom tudi še kakšno malenkost za katrco našu.

mato

janez men je spet crknla klučavnca. No kva pa zdej, to delam kar ročno užigam mislem. donc smo ravno u Vodice pršli tko da bomo to popravl,ko pridemo nazaj. LP

janez

Letos je pa smola z Amijevimi ključavnicami... A boš imel novo, tak kot sva se menila... kot na našem amiju ?

mato

Novo ja! Èeprav sem eno dobiv pa ne vem če je dobra,bom jo probaj popravt za tolko časa bo dokler ne dobim nove. Janez ti kar naroč novo, pa pant za diano kot sva govorila in še kondenzator za platine za amija. Lp

saxovts

matej ti maš pa res smolo s to klučavnico. a se je spet tak pokadl??