Avtoradio ne sprejema kanalov

Začel/a midi, Januar 11, 2010, 05:27:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

midi

ali obstaja neoriginal avtoradio, kjer bi mi informacije predvajal tudi na zaslonu v avtu, kot to dela original?

vsx

Obstaja, vendar moraš dokupiti adapter + še enega, če imaš volanske komande.

LP

Francl

Èe kdo res rabi originalen radio, se meni valja eden iz C5. Na žalost pa ni na mp3. In za v drug avto ga je verjetno treba preprogramirati.
Menjam za platojček lidlovega pivaka v rjavih flašah.
:emot163:
:Hammer3:

midi

buh ve če bi delal v XP...sem pa opazil, da imjo peugeoti iste avtoradie, tako da vrjetn bi kar delovalo.
pa bi citroen servis preprogramiral tale avtoradio?

franci

Ne se preveč zanašat na citroen servis, pelji raje kakemu dobremu avtoelektričarju, takemu, ki se bo potrudil, da bo zadeva res delala. Na uradnem servisu pač radi vidijo, da večkrat prideš, pa da te vsakič malo poskubijo...

garac

mislim, da ti samo št šasije vnesejo pravo, pa spet dela, drugače se skoz nekaj razburja in piska. Rabljen original radio se da dobit tudi po razumni ceni.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sop

evo, enako mi radio slabo vlece. pakrat sem ga izklapljal ker sem zarnice menjal, zdaj pa slabo vlece.
rad bi ga resetiral a problem je, ker ne morem dostopat do akumulatorja. sem naredil po navodilih za uporabo: prestavil sedez malo naprej, zadaj pod sedezem dvignil dve rocici vendar se sedez dvigne le za nekaj cm naprej pa ne gre. je treba se kaj sprostit ali je kje mehanizem zastekal?
tnx

vinotoc

Sop, prvi korak je napačen:
-potisnite voznikov sedež nazaj
-pritisnite oba vzvoda
-preklopite sedež naprej
- odstranite zaščitni pokrov akumulatorja.
Gre ko suza. Sicer pa tukaj http://citroenar.eu/docs/Xsara%20Picasso%20navodila.pdf stran 97.
LP vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

alesz

Pri starejših je potrebno sneti naslon za glavo......pri novejših,ni vzvodov je potrebno odviti vijake.......

sicer pa....?pri motorju na levi strani je spojka,ki je namenjena odklopu !!

sop

sem v navodilih samo slike pogledal in ker dosezes rocke lazje s sedezem naprej... ni slo :).
ja, vzglavnik sem se moral dol pobrat in sem pustil odklopljen accu 8 min, medtem pa sponko za varnostni pas odvil in namazal. res gre ko suza, kot marsikaj pri citroenu. na naslednji furi pa bom videl ce sem kaj pametnega naredil.
tnx!

alesz

Vzameš radio ven,namesto antene priključiš meter žice,če igra bolje kot z anteno je problem v anteni ali žici antene,če ni spremembe je pa radio...............izklaplanje ti pobriše postaje v memoriji

tct

In kaj bi reset pomagal radiu? Prvič slišim za tako rešitev. To ste kaj kable od antene natrgali.

sop

Citat od: alesz;76977namesto antene priključiš meter žice
:BigThumbs: in stari radio spet igra.
v konektorju ni bil problem. ko sem odrezal konektor s kabla in priklopil kabel direkt na radio, je dobro vlekel postaje le v primeru ko je bil prkljucen samo signal. cim sem dodatno prikljucil se maso, je radio slabo sprejemal. masa in signal pa nista v kratkem stiku.

p.s. pri resetu (8min) so postaje ostale v spominu.

tct

Ja kaj si to pomeril ali se ti zdi? Lahko je kaj v šlusu na anteni ali med potjo kabla.

midi

men pa čudežno zdj dobr vleče odkar je tako vroče zunaj. upam da se mu ob ohladitvi ne pokvar veselje...