C5III dynamik ali Exclusive?

Začel/a Picdriver, Oktober 21, 2009, 08:29:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ja romunski C5 gre 20 000 oni za slovenijo pa 100 000 dajte no. Vsak dobavitelj se odloča kaj bo uvžal. Pri CS vemo, daimajo včasih butaste odločitve. Pri nas bež notranjosti sploh naročiti ne moreš. Tile ki so bili izdelani za drugi trg v tem primeru za romunijo jebemumast... A zdaj pa je slab avto... Pri nas sploh nismo navajeni. (ima 18 col felne, brez parksentorjev, antena na strehi (SLO je nima) pa brez xenonk drugače pa vsa možna oprema z odličnim 2.2 HDI motorjem. Èe nebi kupil stanovanja bi bil zlat že v moji garaži za teh 23 jurjev mislim, da je top of d pop nakup!

garac

@xandrej, spet si sam s seboj skregan. A sploh veš kaj si napisal? Odličen 2,2hdi? Ti v življenju ne boš traktora vozil, no vsaj trdil si tako še ne dolgo nazaj...
Saj smo vajeni, da bi morala vedno tvoja obveljat, ampak na tem forumu je demokracija, tudi beseda tistega ki vozi diano je vredena enako, kot tistega, ki vozi C6.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Picdriver

Xandrej, spoštujem tvoje mnenje, ampak kljub temu imam pomisleke - so namreč sumljivo poceni?!

Ta zlati, ki ga omenjaš, kaj je to za ena oprema? Glede na to, da ima hidravliko, električne sedeže in električno park zavoro, nima pa xenona, je nabrž oprema confort. In kje pri P.M.M. so mu dali anteno na streho, če tega še Dynamic ne premore več?! Majka jim tužna!

Xandrej

Citat od: garac;65392@xandrej, spet si sam s seboj skregan. A sploh veš kaj si napisal? Odličen 2,2hdi? Ti v življenju ne boš traktora vozil, no vsaj trdil si tako še ne dolgo nazaj...
Saj smo vajeni, da bi morala vedno tvoja obveljat, ampak na tem forumu je demokracija, tudi beseda tistega ki vozi diano je vredena enako, kot tistega, ki vozi C6.

Gaši povedal sem da je motor 2.2 HDI odličen tukaj še ne pomeni da ga bom vozil! Mogoče pa kdaj. Tudi tega bi vzel ker je v živo prelep in odličen. Saj veš včasih se zarečenega kruha največ poje...  O drugih problemin in občutkih ki jih imajo pa naj vsak sam premisli... Zato pa je forum.

------------------------------

@picdriver.

Saj sem napisal avto ima čudno opremo zato pa ni slab avto ker je narejen kao za romunijo. Oni crosseri so bili narejeni za rusijo pa se vsi veselo okoli vozijo pač cene so take, CS take avte pobere ker so mogoče naročeni pa so stornirani ali kakorkoli. Je pa res čudna oprema, ampak jebat ga... Park senzorje dobiš kje češ, xenonke pač pozabiš... Antena pa kaj češ... :BigThumbs:

garac

@picdriver oprema excl je od trga do trga različna, tako ima tudi V6 hdi klimo, šibedah in strešno anteno, za romunski trg je to to.
Ne moreš primerjat opreme exl, ki je na našem trgu s tisto, ki je pod enako oznako na voljo v Franciji, Nemčiji...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

a, se mi je zdelo, da ga mam na kaki sliki v ozadju
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Picdriver

Kocka je padla. C3 (oziroma kajzerica, kot ga je imenoval najmlajši član družine) je šel od hiše, jutri pa se bo, če bo vse po sreči, XP-ju pridružil C5 III tourer Exclusive:emot77:

Takoj ko bom utegnil (in ko bo vreme dopuščalo) se oglasih s kakšnim "foto sešnom" :take_picture:

Picdriver

Evo, C5 tourer Exclusive je v garaži, formalnosti (papirologijo) še urejamo.

Prvi vtisi:
Kako že gre tista reklama? "Spodnjice - 5 eur, šopek rož za ... - 20 eur, vožnja s C5 tourer exclusive - NEPRECENLJIVO :-)

Prve težave:
17" kolesa z letnimi gumami, zložena ena na drugi, skupaj s C5 tourer ne gredo v garažo (beri: ne morem zapreti vrat). :-(

Prilagam še prvo fotko. Žal je slabše kvalitete (posneta s telefonom in vremenu primerna).

dvorjan

Obilo srecnih kilometrov z novim vozom. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Lepota na kolesih.
Veliko prijetnih kilometrov.

gigo

Naj ti varno pelje vse do 500.000 km in pol naj crkne. ;)  he he
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Picdriver

Vsem hvala za lepe želje.

Gigo, iz tvojih ust v božja ušesa :-)

Xandrej

Bravo! Lep. Naj ti služi. :BigThumbs:

BT-C5

Citat od: Xandrej;63545Oprosti samo o tej tvoji ugotovitvi pa se čisto nič ne strinjam!

HA3 je sinfonija, podvozje je zelo zelo tiho in zelo uglajeno. Stare hidravlike nimajo za burek! Se vozim skoz s C5 III exlusiv pa je avto tih pa uglajen v nulo. Sanje samo!

Xandrej,sem tik pred nakupom C5 Tourerja 2.0HDI in me zanima koliko km si že naredil ,ali so kakšne težave in kako si zadovoljen z vozilom?
Sedaj imam P406 2.0Hdi star bo 10 let in nisem imel nikakršnjih težav,ampak Peugeot nima trenutno ustreznega modela zame!
Lahko na ZS ,bi se rad malo pogovoril!

Lp

Xandrej

Sam sem od hidravličarjev imel xantio, 2x C5 I in C5 II ter C5 III ima moj najboljši prijatel s katerim se voziva ankrat z mojim ali pa z njegovim se pravi kamorkoli gremo... C5III ima do sedaj najboljšo podvozje poleg C6...