NAJ CITROENAR 2009

Začel/a garac, Januar 06, 2010, 06:56:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Za nami je kljub recesiji uspešno leto. Èlanstvo na forumu narašča, enako udeležba na srečanjih. Prišli smo do nekaj novih spoznanj, nekaj odličnih tem, a še vedno se učimo in strmimo k napredku in seveda v prvi vrsti medsebojni pomoči.

Izbrali smo naj člana leta 2009!

To sta:

- Janez (Keža) za pomoč v svetu citro starodobnikov

- AlesZ za pomoč v svetu novejših citroenov

Seveda gre pohvala in zahvala tudi ostalim sodelujočim: Visarju za temo o njegovem elekrto AX, šraufu za HHO, Admiralu28h za prispevke o plinu in pomoč pri organizaciji srečanj, Sončku za exspress dostave, pomoč pri organizaciji, Branetu za križanko, našemu adminu in glavnemu kuharju Markolinu, Etedoronu, Skali, vsem donatorjem, ki pomagajo pri izvedbi srečolova in nagradnih iger in še mnogim drugim.

HVALA
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Lamy

:emot112::emot112::emot112:

Le tako naprej
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Lej ga Hu...a , zdajle sem tole opazil . Pa sem bil res velik tule v tem letu.
No hvala lepa, pa čestitke ostalim tudi. Se je pa tale forum ,kar dobro razvil .

visar

mislim da gre zdalec najvecja pohvala adminom.
______/\\______
______/\\______

Markolin

Citat od: visar;65180mislim da gre zdalec najvecja pohvala adminom.

Èestitke in seveda hvala

Markolin

zlikovski

čestitam!
Tako naprej, vedno izvem kaj novega in poučnega.

dyfan

Èestitam za zaslužena priznanja! :emot112:
Lep pozdrav!

saxovts

čestitke upam da bo forum še naprej tako dober.

gigo

Me veseli, da smo ustanovitelji kreirali nekaj kar uspeva in ima prihodnost, seveda po zaslugah vseh vas ki na tem forumu predstavljate vaše rešitve in znanja na avtomoblističnem področju.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Sem član na mnogih forumih in moram priznat da mi je ta več kot 1A. Res super. Kapo dol.
Keža in Alesz in seveda drugi ki prisostvujemo kaj na ta forum vse čestitke.
Še 25 dni pol pa bomo meli obletnico ustanovitve foruma.:BigThumbs::emot112:

andraž

Èestitke in še tako naprej, da bo tale forum še naprej več kot vrhunski! :emot112:

caki

kapo dol,ce pa je se kaka pupca pol pa se gate dol:Red-Wink:

Gox

Èestitke naj članom za kakovostna priporočila in pomoč ostalim, kakor tudi za pripravljenost, deliti svoje znanje tudi z drugimi člani.

Samo tako naprej :BigThumbs:

bramar

Z moje strani pa ni potrebno drugega kot ... :emot112::emot112::emot112: Po zaslugi foruma, sem spoznal kar nekaj novih čudovitih prijateljev ...