Zavorne ploščice

Začel/a gap, Januar 05, 2010, 07:24:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gap

Pozdravljeni

a mi lahko nekdo razloži kako je mogoče da so mi na pol leta stari C5 2.2 Hdi Tourer Mk III pri 42.000 km šle zadnje zavorne ploščice. Stare sem dobil na vpogled in so bile dejansko vse štiri enako obrabljene. Zanimivo pa do so prednje še vedno OK.
Pri prejšnjem C5 2.2 Hdi MK I sem jih pa menjal na 140.000 km - zadnje seveda.

Kakšne materiale pa sedaj uporabljajo - na servisu mi niso znali odgovorit, očitno vedno manj zmogljive

lp

Gox

Mogoče je mehkejši material, tako da ne  povzroča cviljenja zavor, kot se to dogaja pri prejšnjih verzijah C5-k.

Lp
Goran

gule

Kako, da so sprednje ok, če je bolj mehak materijal...pol bi se tudi te porabile...koliko pa stane komplet ploščic???

visar

ne me strasit.... jaz jih imam 43000.
zanimivo da gre za zadnje saj je rocna na prednjih
______/\\______
______/\\______

dvorjan

Ploscice na novejsih avtih so mehkejse, tudi zato, da se pridobi kak meter pri ustavljanju vse tezjih gajb. Posledicno se jih pogosteje menja, s tem se je potrebno sprijazniti.

Podoben stroj tvojemu, katerega vzdrzevanje poznam:
40.000 km - menjava zadnjih ploscic (disk ok)
60.000 km - menjava prednjih ploscic (disk ok)
80.000 km - menjava zadnjih ploscic in diskov

Nadaljevanje si pa lahko ze izracunas ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gap

Verjetno je res nekaj na tem da so mehkejše, drugače moram reč da zavore so res 1A.

Cena z zamenjavo vred cca 100 Eur.

Visar - moj ma ročno zavoro na zadnjih, prejšen MK1 je mel na sprednjih

A ima mogoče kdo od vas tudi 2.2 hdi nov model - kakšno ima kaj porabo

lp

gule

Èe je nov avto(alo pol leta star), je normalno, da so 1a zavore...

visar

v kolikor vem imajo vsi hidravličarji tudi moja C5 III ročno spredaj je pa res da zaradi elektronike to ni tako razvidno
______/\\______
______/\\______

gap

visar - ne vem, ne bom pameten vendar pri mojem 2.2hdi tourer, če recimo preklopim iz avtomatskega režima aktiviranja ročne ob izklopu avtomobila, mi vedno kadar je le ta zategnjena avto ko se spozabim odtegnit ročno zavoro zadaj počepne. Ne vem kot sem rekel men se zdi da ročno ma na zadnjih kolesih.
lp

visar

no saj tud jaz nisem čist ziher dokler ne vidim...
imam limuzino C5 III 2.0 Hdi in kolikor so mi rekli je na prednje. Tako kot sem imel pri stari C5 karavanu... ker pa je tako neočitna (se zelo hitro odklene) bom moral prav preveriti.
______/\\______
______/\\______

Lovro

@Gap - ali ima tvoj C5 hidravlično ali klasično vzmetenje?
Ali je možno, da ima novi C5 pri hidravličnem vzmetenju ročno spredaj, pri navadnem vzmetenju pa zadaj?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

______/\\______
______/\\______

superca13

Hidravličar limuzina ima ročno zadaj.

LP
Superca13

visar

hvala bom bolj pozoren...
pol pa je lahko ročna vzrok za hitrejšo obrabo paken saj hill holder in vedno bremzanje pri parkiranju tud kaj naredi.
______/\\______
______/\\______

Xandrej

C5III ima ročno na vse 4 kolesa. C5III brez hidravlike pa zadaj. :BigThumbs: