Vragolije pozimi

Začel/a Mike666, December 19, 2009, 01:09:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Evo malo je blo cajta pa prilike pa sem malo telovadil.
Èe mate še vi kaka rally nagnjenja pa pokžite malo.
evo moj video. Nekaj na hitro.:BigThumbs:

http://www.youtube.com/watch?v=pmBnWdOm8iw

:funny34d:

Xandrej

Lepo ga kurblaš bravo. Jaz sem imel vragolije s 4 kolesnikom samo sem skoraj zmrznil... Kak pa je fajn ko se sučeš... Uiiiiiii

Mike666

Èakaj zaj glih buggy-ja pripravljam da sprobam. Samo dvomim da bo kaj letelo ker se samo pela po snegu. bomo vidli.

Xandrej

Jaz mam traktor gume gor na njem... Vleče čeprav so že malo boge od letnih vragoli po pohorju.:BigThumbs:

Mike666

tak leti ko prasica
zaj pride kolega da bo snemal te pa dobite filmček

Xandrej

becin fertig....

zaquhal ti e  

Jaz sem skor umrl od smeha... Saj s 4 kolesnikom ni nič kaj dručače... Samo, da mam jaz še čelado gor...

zlikovski

Buggy je pa prava atrakcija, to si ga sam skup stegno?
Zakon!

Mike666

Citat od: zlikovski;64270Buggy je pa prava atrakcija, to si ga sam skup stegno?
Zakon!

Ne tak je že tovarniško kuplen. Jaz bi mu dal bol neko šarf mašino notri pa čakam da ta gre v pi...

Zeko124

hehehehehehehe, Mike, dobro ti ga je pajtlalo, enega in drugega, moj foter je žal prestar za te štose, sem šel žicat bratranca da bi šla odpeljat en rally e jebiga, pa pravi da je zjutraj videl pod avtom en flek florascentne tekočine, pa pravi, menda so bremze... Jaz pa ok, potem pa ne hehehe... Ker da pri njegovi vožnji ne primejo lahko zbiraš vrsto lesa za krsto.=(((((
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

grozny

Citat od: Mike666;64278Ne tak je že tovarniško kuplen. Jaz bi mu dal bol neko šarf mašino notri pa čakam da ta gre v pi...

ti samo olje ven spusti pa bo.... :)
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

janez

hehe, dobr bagi...sam še da motor crkne potem pa od spačka not pa ludnica...

mirchi

Tudi to se zgodi...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

Hehehe kaj je ceste zmankalo?

mirchi

Sploh na cesti nismo bli.Pol ga je pa fauve vun potegnil.To so slike z lanskega Winter partyja.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!