Razbiti BXi

Začel/a michoBX, Marec 31, 2007, 03:25:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

garac

Ene par jih je ?koda, predvsem gti jev, pa sport
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Hja, in zdaj se je njim na žalost pridru?il ?e moj.... Kupujem drugega, pa kot nalašč, je ponudba sedaj bolj slaba!!

dvorjan

Ah, Micho, a ga ni skoda. Kaj si pa zadel? Kak majhen stor?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

OK

LP
Primož

Citroenovc

michobx.5gbfree.com/Usuti%20BXi/110365872441c87ee49078d.jpg

btw - na tej sliki jaz ne najdem usutega BXa ... Je pa njegov večji bratranec ...

Na tejle spodaj se pa krasno vidi zmečkljivo cono pri BXu:
http://michobx.5gbfree.com/Usuti%20BXi/117328274745eedfbb52118.jpg
OK

LP
Primož

michoBX

Ja, bila je moja napaka, pa ne hitrost - v temi sem štelal ventilacijo, in ker so crknile lučke ki osvetlujejo tisti del, sem se lovil in tačas zapeljal na pesek ki je bil na cesti. Letne gume + pesek na asfaltu = bum...

Naletel sem ?oht, kamor je speljana meteorna voda. Avto je bil spredaj 20 cm u luftu, ker je ?oht gledal 40 cm ven... Meni ni nič in s tem se jaz tolačim...

@Citroenovc - ja pa res, ena mi je "ušla" ;)

gigo

Joj ?koda! V glavnem da tebi ni nič. Bx pa ti bomo ?e Našli.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Citroenovc

Pa je tolk razsut da ga nima več smisla rihtat?

Glede na to da si kar nekaj denarcev noter vložil + da mehanično ve? da je brezhiben ...

Jebela ...

Mah tale ventilacija ... tole je mene skoraj pri Xantii od moje stalo, da bi ji jo po?aral ... je pa nizko name?čena plus slabo osvetljena za moje pojme ... BXovi okrogli knofi so popolnoma bolj pregledna roba ...
OK

LP
Primož

deyo

Micho, glavno da tebi ni ni

Gox

?koda Bx-a. Koliko pa je škode na samem motorju?

Zdej pa samo enga drugega nabavi?...potem pa kombinirač dele, malo s tega malo s tistega, pa porihta? ?e enga dobrega Bx-a.

LP
Goran

michoBX

Citat od: Gox;22605?koda Bx-a. Koliko pa je škode na samem motorju?

Zdej pa samo enga drugega nabavi?...potem pa kombinirač dele, malo s tega malo s tistega, pa porihta? ?e enga dobrega Bx-a.

Enega mislim da mi ga je visar pajsnil, ko sem klical je bil ?e prodan ;)

Mam takle namen, sam kot nalašč je sedaj bolj slaba ponuda, jaz pa rabim avto -  mislem, kakšn tedn lahko kombiniram...

Na motorju ni veliko škode, odlomljen je samo nosilec na strani kuplunge. Avta pa se ne spla?a popravljat, ker je na ?oferjevi strani malo zategnjen, oziroma na kratko reženo - ceneje je ?e ?e enga bxa kupim, pa pol kombiniram...

Evo ?oht...

saxovts

sam de teb ni neč   tulele  je pa kr vesoku

hadei

Grdo, ?koda.....važno, da si ?iv pa zdrav.
[SIGPIC][/SIGPIC]

visar

michoBX ... važno da tebi ni nič.
drugače pa nisem vedel da si ga tud ti želiš. Ko sem ga videl sem ga pograbil in sedaj se ?e v službo vozim.
Zanima me kako je s tvojim servo volanom a ga imaš ?
______/\\______
______/\\______