Popravilo drsnih vrat

Začel/a leina, December 16, 2009, 02:20:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

leina

Zanima me,ce kdo ve priblizno ceno za popravilo zadnjih drsnih vrat???

Jaz baba smotana sem jih naslonila na nek steber in jih v spodnji polovici malo zvila noter,pa tista letev je dol padla :Hammer3:

Jih niti nisem poskusila odpret,ker me ej strah,da se ne bodo zaprle nazaj. Mojga pa tudi ni doma,da bi preveril stanje....

Tako,da ce ima kdo kaj pojma o ceni popravila naj pove :(((((((((

Hvala za vsako informacijo.

LP,Nina

garac

Verjetno bo najdražje od vsega barvanje, če je sploh potrebno. Počakaj, da desc pride domov, pa zrihta. Težko je rečt kako in kaj, če bi kakšno sliko naredila, bi bilo lažje rečt. Èe je prag ostal cel, potem ni panike. Upam, da si letev pobrala.

Aja, ko si že povedala, da tvojega ni doma, se bo verjetno javil kdo od fantov, da ti pride pogledat  zadevo (vrata).
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

leina

Letev sem itak pobrala in jo dala v avto :(((.

No evo pa komentar najinega 2,5letnega sina, ko sem mu pokazala vrata : mami saj ni hudega,midva z atijem vse popraviva.Potem pa se na poti v hiso, mami ves kaj je rekel oni stric na televiziji, avto ni igraca!!!

Evo sliki za boljso oceno

vsx

Tvoj ti bo glavo odšraufal ...

leina

sl1

Malo bo treba poklepat pa pobarvat pa bo - najbrž par 100€.
Sedaj si ga vsaj zacahnila da se ve da je tvoj. ;) Dobra stran tega je, da ko ga boš naslednjič kam "naslonila" se ne boš več toliko sekirala. Vsakemu se lahko zgodi da kaj spregleda in malo kam rukne. Saj je samo pleh.

leina

Mojmu sem sliko poslala pa pravi,da so vrata hin,jaz pa sem cist fertik zdaj od zalosti in jeze nase.
Mah klinac,ocitno boljs,da nesem izpit nazaj na obcino

dvorjan

Glede na to, koliko si ga "prijela", ti je celo super ratalo. Se popravijo samo vrata, prag je cel, tako da par sto evrov pripravi.

Mislim, da bi vsak od nas podpisal, da ce mora vrata kam prijeti, da jih takole prime. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

Ni hudga.
Pleh je pleh. Se pokleple pa poštriha pa če nobenmu ne poveš sploh noben ne ve. Razen nas na forumu...

garac

Tole se bo po moje ven ruknilo, ker je okvit videti cel, najdražje bo najbrž barvanje, no stekla ne spuščaj, odpret in zapret pa mislim, da bi se moralo

glede vsx se ne sekiraj, se zgodi, po moje je bilo mišljeno v šali, važno, da ni nikomur nič ni, saj je že sušo napisal, pleh pač
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vsx

Seveda ni bilo resno mišljeno.

Vsekakor bi bilo dobro pogledati za vrata s kakega razbitega, bi verjetno bilo ceneje samo barvanje, kot pa še kleparija.
Sicer pa kar pogumno do kleparja, bo cena hitro jasna.

Kaj pa kasko ?

Parking verjetno ne bi šel skozi ...

gule