Xcarlink - problemi

Začel/a lauraj, December 01, 2009, 12:48:07 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lauraj

nabavil sem zadevo, na servisu so vklopili cd-changer vhod, zadeva deluje, zvok zadovoljiv (sicer mi ne pokaže voluma ko dam na glas ali pa po tiho, komade in števec časa mi pokaže šele potem ko pritisnem tipko za nastavitve zvoka in nato tipko OK), ampak xcarlink mi očitno moti računalnik, ker mi namreč display na klimi ugaša in ventilator (čez nekaj sekund se zopet oba prižgeta), pa tudi gretje zadnjega stekla se samodejno izklaplja, ko je vklopjeno, celo parkirni senzorji ne delujejo čisto ok (enkrat se vklopijo, enkrat ne).
sedaj sem xcarlink izklopil iz avtoradia in vse deluje normalno kot mora...
ima kdo kakšno idejo?

dvorjan

Mogoce bi dodatno izoliral xCarLinkovo zico ali pa poiskal drugo lokacijo zanj (bolj stran od zic avtomobila). Ocitno je Citroenov multipleks precej obcutljiva zadeva.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lauraj

Citat od: dvorjan;63026Mogoce bi dodatno izoliral xCarLinkovo zico ali pa poiskal drugo lokacijo zanj (bolj stran od zic avtomobila). Ocitno je Citroenov multipleks precej obcutljiva zadeva.

OK bom probal, pa sporocim...
HVALA!

lauraj

Citat od: lauraj;63033OK bom probal, pa sporocim...
HVALA!

ne pomaga, izoliral sem z izolacijsko cevjo(gumijasta-siva narebrena) in z izolirtrakom pa je isto.
jutri grem v Ljubljano(EURORA d.o.o.), da mi ga zamenjajo z drugim.
se mi pa zdi, da je konektor zelo slampasto montiran, pod skrcko je ena zica kar precvikana(roza) in nic izolirana, mogoce bo na drugem bolje...

dvorjan

Mogoce si res dobil kakega z napako. Pa saj ce bodo hitro zamenjali, bo se ok.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

susterd

Si uredil?
Imaš mogoče RD4 avtoradio, nekje sem bral, da s tem radijem naj ne bi delovalo, ali je to res?

lauraj

Citat od: susterd;64718Si uredil?
Imaš mogoče RD4 avtoradio, nekje sem bral, da s tem radijem naj ne bi delovalo, ali je to res?

res mi ni deloval, zato sem xcarlink zamenjal za densona 300 ta pa dela super, zvok je odličen tudi naslove pesmi in albumov prikaže, vglavnem rešeno!

susterd

Citat od: lauraj;64735res mi ni deloval, zato sem xcarlink zamenjal za densona 300 ta pa dela super, zvok je odličen tudi naslove pesmi in albumov prikaže, vglavnem rešeno!

Kdo to prodaja?

raubsic

Citat od: susterd;64889Kdo to prodaja?

ÈE MI NE BO DELOVAL NA MOJI XP, TI GA PRODAM.

M_M

Hej

A potem xCarLink ne deluje na RD4? Sem iz starega avta navajen Mp3 playerja, pa sem misli to reč nabavit. Cena je še nekako sprejemljiva. Denson 300 pa je že precej dražji.

OMICRON

najprej en lep pozdrav!

tudi sam imam enake težave z xcar-linkom ... predvsem me moti to, da če se mi mlinček zavrti prek 4.500 rpm (:emot151:) mi začne preskakovat med komadi

torej zamenjam zadevo z Dension 300?

M_M

Meni je prijazni prodajalec, ki to zadeva prodaja sicer poskusil z drugimi xcarlinki. Neke ima nekako posodobljene ipd... Noben ni deloval. Pri visokih obratih mi je preskakovalo.

Na koncu sem doplačal razliko in vzel Dension 300. Tale pa mi sedaj odlično služi.

lauraj

Citat od: OMICRON;86259najprej en lep pozdrav!

tudi sam imam enake težave z xcar-linkom ... predvsem me moti to, da če se mi mlinček zavrti prek 4.500 rpm (:emot151:) mi začne preskakovat med komadi

torej zamenjam zadevo z Dension 300?

Absolutno!
Sam imam Densona že skoraj leto dni in dela brez problemov.Imaš možnost, da ti kaže naslove komadov ali albumov(map), ali pa kar številke komadov (kot pri navadnem CD-ju).To nastaviš z pritiskom gumba na ročki za brisalce(kot pri nastavitvah za potovalni računalnik). Sam imam raje ta prikaz z uro, mi je nekako bolj estetski-originalen!

OMICRON

Citat od: lauraj;86333Absolutno!
Sam imam Densona že skoraj leto dni in dela brez problemov.Imaš možnost, da ti kaže naslove komadov ali albumov(map), ali pa kar številke komadov (kot pri navadnem CD-ju).To nastaviš z pritiskom gumba na ročki za brisalce(kot pri nastavitvah za potovalni računalnik). Sam imam raje ta prikaz z uro, mi je nekako bolj estetski-originalen!

točn to ... danes sem ga priklopil (za montažo še ni bilo časa) in je stvar zaenkrat pokazala tisto pravo, kar sem cel cajt želel met v avtu ;)