Kratek stik

Začel/a Apex, November 22, 2009, 02:40:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Apex

živjo! v avtu sm menjav zarnco u lajdrcu na xsari, pa sm naredu kratek stik, zgleda de mi je scvrl kkšno varovalko k se je prou slišal. zdej pa ne vem kero je skurl, vse k sm jih pregledu so cele, pod volanom in zravn akumulatorja, zdej me zanima kje so še kkšne varovalke oz. zakaj mi lučka ne dela!!
druga stvar pa me zanima kje bi lohk dubu drugo plastiko okol avtoradja. namreč sm zamenu radjo in mam luft okol radja

caki

ja zna bit da ti je zarnico skurlo,ker glih vsaka stvar nima varovalke.Probaj dat novo zarnici al pa izmeri ce sploh pride tok do tja

Apex

ni! ker sm žarnco probu direkt na štrom dt

Apex

al pa zdej ne vem, nism zih hehe, morm pogledat

Apex

ne sploh ni štroma do tja

Gox

V navodilih poglej katera varovalka pokriva tisto žarnico ki si zamenjal, pa jo še 1x preveri. Lahko da se ne vidi takoj da je slaba.

Èe pa je vse v varovalkah OK, potem je lahko skurilo kaj drugega.

Nisem pa razumel kje si menjal to žarnico.

LP
Goran

Apex

žarnica v predalu! navodil nimam. žarnica je sprobana pa dela! pa k se mi je to zgodl sm prou slišu de je neki skurl heh.

caki

Kako pa ti je uspelo tam naredit stik?Poglej da ti ni slucajno kabel v konektorju poskodovalo!

caki

tole je tabela od xsare mk1,upam da ti bo v pomoc!

Apex

ja štor k štor heh :P tm sploh nimam varovalke, ma sej nima veze, tista lučka pa tut ni tok važna.
kaj pa za uno plastiko okol avtoradija če gdo ve kje se jo kup, zdej sm zamenu radjo k ma odprtino DIN-1, pa ni ista lukna

caki

prasi na servisu,saj nemore bit tko draga.

bert

na servisu ali v Kopru - nekaj manj kot 30 €