Zapiranje pokrovčka...

Začel/a touster, November 11, 2009, 12:08:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

touster

Mi lahko kdo pove kaj bi moral menjati pri  pokrovčku, ki skriva številčnico za vnos kode?
Zdaj se mi  noče zapreti in ko sem gledal kako je sestavljeno, mi zgleda da bi moral cel tunel razkopat da bi prišel do tega.

lp

gigo

Lahko je šel plastični štift oz. vzmet. V obeh primerih boš moral demontirati ploščico okrog menjalnika, da prideš do št. in slednjo dvigneš. Lahko pa poskusiš pri stikalih za odpiranje zadnjih stekel (če maš res dolge prste).
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

sixeyes

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasal, ce kdo ve postopek kako demontiram letvico na vrhu armaturke pri vetrobranskem steklu skozi katero piha zrak..
Pritrjena je z tremi vijali ampak je nikakor ne dobim ven..

l.p.

CitroDS

Tudi jaz sem se matral, a obupal na koncu, je bila tudi na dveh koncih počena, a je bila tako počena enakomarno da se niti ni opazlo da je počena, ampak je izgledalo kot original da je pač taka...
Èe te res ne moti jo pusti, da nebo še slabše...

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

alesz

CitatDa ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasal, ce kdo ve postopek kako demontiram letvico na vrhu armaturke pri vetrobranskem steklu skozi katero piha zrak..
če se prav spominjam ima s spodnje strani še pet vijakov.....