kako pripenjati slike na fofum

Začel/a 2sv, November 04, 2009, 05:33:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

2sv

zdravo  mene pa zanima kako se pripenjajo na forum prosim za obširno razlago lp. in hvala za vsak odgovor :take_picture:

gigo

Pod tvojim postom na levi strani imaš tipko "odgovor". Klikni na njega. Odpre se ti polje v katerem najprej napišeš besedilo (če želiš seveda). Èe z miško oz. s tipkami premakneš celoltno stran navzdol prideš do drugega polja kateri se imenuje "dodatne možnosti". Tu se nahaja velika tipka na kateri je napisano "uredi priponke". Klikni nanjo in odpre se ti novo okno v katerega boš pripel slike.
V tem oknu klikni tipko "izberi datoteko" in poišči sliko. Ko si našel vse slike pritisni na tipko "naloži" katera se še vedno nahaja v novem oknu, počakaj ,da se slike naložijo na forum, zapri okno in v glavnemu oknu (na tistemu kjer so smajliji) imaš na koncu strani tipko odgovori. Stisni jo in stvar je rešena.

lp
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

2sv

sem poskusu in je ratalo poglej temo citroeni v filmu  lp.

gigo

Citat od: 2sv;61349sem poskusu in je ratalo poglej temo citroeni v filmu  lp.

Bravo mi! ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mirchi

Evo zadnje tri mesce sem parkrat probal nalozit slike pa ne gre. prostora mam dosti...ste mi kaj zaklenli al kaj je narobe?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Al mi splih ne dovoli izbire datoteke , ce pa ze mi je niri v pol ure ne balozi. probal z razlicnih racunalnikov in povezav
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

Èudno. Meni včasih, ko že izberem slike in kliknem naloži vrže error pa pol osvežim stran pa dela. Se mi je dogajalo včasih, da mi je nalagal slike pa jih je naložil, ampak mi pa ni poklazalo da jih je. Sem zaprl okno za nalaganje pa se je pokazalo. Se mi zdi, da bojo tale tvoj problem morali tavišji malo pogledat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Meni pa Error nabije edino ob nalaganju slik večjih velikosti (3MB od oka). Ostalo dela BP...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si