C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ja pa saj je tako bilo z vsakim (velikim) hidravlicarjem.

Ko so postali poceni, se jih je veliko pokupilo s strani ljudi, ki so jih bilixsposobni vzdrzevati do prvega servisa ...
Pol pa al so koncal v presi al pq so jih resili ljubitelji, ki so jebal jeza nekaj casa, da so avto spravili v vozno stanje ... prvih je bilo vec :(
OK

LP
Primož

Dihtunga

Avto je bil še vedno narejen za uporabo, ne za ljubitelje:)
Svoj namen je dosegel že v tistih svojih 10 letih in 300.000km za kolikor je bil narejen, potem pa včasih še konča v dobrih rokah, večinoma pa ne. Veliko jih je končalo na odpadih zaradi slabega citroen servisa in nedostopnih ali predragih delov.
Motorji pri citroenih pa niso problematični., bo prej pleh prerjavel:)

antasi

enako smo se pogovarjali pred leti za XM in se bomo izgleda čez par let za _C5
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Za C5 ne bo. Narejenih jih je bilo toliko, da obstajajo "ponaredki" delov, ki ne stanejo toliko, pa tudi na odpadih jih bo dovolj, da se bo tam dobilo kakšen del. Za C6 pa je zaradi "mikro" prizvodnje večina samo original delov...

Citroenovc

Citat od: andraž;252762Za C5 ne bo. Narejenih jih je bilo toliko, da obstajajo "ponaredki" delov, ki ne stanejo toliko,

No verjemi, da so precej osnovni deli, ki se jih ne dobi več, prav tako pa zanje ni ponaredkov.
Moj bi lani kmalu fasal odločitev za it v prešo zaradi strukturnega kosa pleha za 25Eur, ki pa ni več dobavljiv. Potem je pač bil kompromis, da se išče po odpadih in razreže eno karoserijo ... Ampak to ni to. To NI odnos matične firme.
OK

LP
Primož

zlikovski

Citroen je res ena čudna znamka, da se ti pripetiti, da po desetih letih nedobiš osnovnih delov, pri drugih znamkah še za dvajset let+ star avto dobiš kos.

gule

Saj dobiš, pri Nemcih. Kot za Cx-a, Gs-a itd.

Xandrej

Spet mlatite prazno slamo. Za mercedesa cls ne dobil original tepihovv bež barvi... stanejo kolko stanejo ampak so nedobavljivi.

Citroenovc

Citat od: Xandrej;252785Spet mlatite prazno slamo. Za mercedesa cls ne dobil original tepihovv bež barvi... stanejo kolko stanejo ampak so nedobavljivi.

Ma je.eš ti tepihe ;) - brez njih se da peljat. Brez pleha, k ti pa skup karoserijo drži, pa mal težje ...
OK

LP
Primož

andraž

Spet je kar nekaj, po opisu dobrih C6-k na avtonet naprodaj.

HidroThorax

1. Pokvarjena
2. Očitno predraga
3. Pomoje gre za isto C6 kot št.5
4. Baje, da ni tak porihtana kot je v prejšnem opisu pisalo
5. Sem se sam že marca prepričal v kakšnem TOP stanju je
6. Se prodaja že okoli 5 let...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

andraž

Insajderska informacija spremeni pogled. Papir prenese vse...

Vlado333

Eno od teh dobro poznam, definitivno je se kar nekaj denarja za vlozit ce bi jo hotel imeti v top stanju.
Glede na napisano bi jaz vzel Hidrotoraxovo (ce bi kupoval C6).

gepl83

Verjetno za kupit edino 2.ka.  Škoda ker moji ni všeč in ker lastnik ni za menjave. :) Ni mi pa jasno kaj je res z to zadnjo. Ta se res vlači po a netu že ne vem koliko časa. Nekajkrat me je že prav firbec matral in sem hotel jit pogledat.