Gox Ax, styling

Začel/a Gox, Oktober 05, 2009, 06:21:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

A bi tole pasalo na moj AX?

aaa, najboljši
1 (4.2%)
o ja
2 (8.3%)
usti, kot je
9 (37.5%)
ruuuham
7 (29.2%)
a slikica je ok
5 (20.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 23

Gox

grozny

:) a bi rad za 200% dvignu ceno Ax-a?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Lamy

Lepo mu pašejo :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

A to je klin luk? Vidim, da ni kljuke na vratih. Èuj stari še vse lajsne pa odbijače si spofarbaj pa si zmagal. Kak si dal gor dotz hanzo a so 18ke?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Srčno upam, da je to sam tako narejeno da vidiš odziv ljudi na forumu ker če misliš resno je to neverjetna neumnost. Imaš prelepega AX-a, da bi tako zasral.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lamy

Se se pa ja vidi, da je delano v Photoshopu!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Pa itak ta platisca niso dobavljiva s 3 luknjami, tako da ne vem, kaj se sekirate. Je pa drugace ideja kar zanimiva, meni bi lep zgledal ... Photoshop gor ali dol ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

ta platišča so dobavljiva, dragi dvorjan samo v takšnih dimenzijah, da bi iz ax ratal šinobus. Tebi bi morda bil lep, jaz goxa s takim avtom tudi pozdravim ne, pa kolega gor ali dol. Se je pa potrudil s slikco, to pa moram priznat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

jokl

kakor za koga. Èe mene vprašaš sem za original opremo pa tisto u nulo...

Gox

Uuu, se je razvila lepa debata ;-)

Te Hanzo Dotz so mi prav všeč , vendar jih vsekakor ne bi imel na AX-u, ker mi nekako ne pašejo ... (preveč moderen dizajn v primerjavi z Ax-ovim dizajnom)

Zelo lepo zgledajo na kaki C5-ki tourer ... pa mogoče še za C4-ko bi bile glih prav ... Dimenzije pa res začnejo pri takih cifrah, da na Ax-a ne bi šle kar tako ...oz. bi bilo potrebno veeeeeliko predelat za spravit 17-ko gor :-)

dvorjan

@garac:
Si preprican, da so te feltne na voljo tudi s samo 3 jamami za vijake?!
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

michoBX

Tele dotz so pa že več kot en let odzun - men osebno so bljak, oziroma drugače rečeno, malo je avtomobilov, katerim pristoji taka obutev ;) Dobijo se samo na 5 šravbov.
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Citat od: dvorjan;59727@garac:
Si preprican, da so te feltne na voljo tudi s samo 3 jamami za vijake?!

Ja sej če jih je 5, pol izberem tri ta boljše, pa našraufam gor :-)

Xandrej

Vse se da. Dajo se gor drugi distančniki ki jih našraufaš na pesto na 3 vijake potem pa so luknje na 5 vijakov, lepo gor našraufaš pa je... Da se kolko pa je to smiselno pa ne vem... Pa tudi preširoke so po moje. 7.5J ali pa 8J nebi spravil kar tak gor...

Zeko124

Meni takle AX ni ravno povšeči, kar se videza tiče, bi pa mu (po mojem mnenju) mogoče pristajale kake druge lite felge =)).

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si