Dobra prilika

Začel/a peter skala, Oktober 01, 2009, 08:18:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

Prijatel,starejši gospod,prodaja XM.Je prvi lastnik ,garažiran ,servisiran,prevoženih 160.000 km.Cena 500 E.Jurtri ga vprašam če dam lahko njegov tel.
Sam bi ga takoj kupil,pa ima žena malo preveč priponb.Pa bi jo najbrž prepričal da ga nujno rabimo,a je malo problem parking.Pod streho ni prostora še za enga,da bi bil pa tak lepotec zunaj mi pa ne zgleda ,za seniorja kakršen je.

Več povem jutri.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

garac

To je res dobra prilika, kakšen pa je motor, kaj veš? Bencinar? 2.0? Ampak povej jim, da takemu gospodu, kot si ti XM lepo pristoji. Prav bi ti pasal en tak voz
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja daj neke podatke! Mene tudi zanima!:BigThumbs:

Èe je kot mora bit ga pridem kar iskat. Imam celo garažo! U madona...:emot112:

gigo

Kontakt bi bil zelo dobrodošel.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lamy

Èim več podatkov, pa kaka slika bi bla dobrodošla
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Ne bom nič rekel sej vidim,da je že dovolj kupcev.

Bo isto kot je blo za onega v Lj,ko ste bli vsi glasni,pa lastniku spili živce,da niti do njega ne morem,avto še pa kar uničujejo na parkingu.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Mirchi. Jaz samo še čaka podatke od avtomobila ter ga grem pogledat kjer pač je. Načeloma se bom že odločal glede na njegove podatke. Najbolj mi je gušt, da je od prvega lastnika, Zanimajo pa me še druge stvari saj ne vemo sploh kakšne je barve, motor ohranjenost itd itd...

Veloce

Citat od: mirchi;59524Ne bom nič rekel sej vidim,da je že dovolj kupcev.

Bo isto kot je blo za onega v Lj,ko ste bli vsi glasni,pa lastniku spili živce,da niti do njega ne morem,avto še pa kar uničujejo na parkingu.

Upam, da nisi štel mene zraven.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gigo

Sem zbrisal info glede tega xm-a na prošnjo skale in g.Rajkota - prodajalca. Od torka naprej pa nalimam gor.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Veloce

Info nisem uspel prebrat. Kakšen motor je, samo to me zanima?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

peter skala

če kdo želi tel.naj mi pošlje  zs.kakšno podrobnost več bo pa povedal Xandrej.

Xandrej

Ja načeloma sem šel avto pogledat:

Avto je 2.0 Ambiance oprema.

Zunajost solidna le zamenjava pragov je potrebna.
Notranost solidna, zlomljen ročaj za dviganje in spuščanje avtomobila, ter za odpiranje sovoznikovega predala. Ne odklepa vseh vrat. Avto ima na števcu 240 000 kilometrov pri 80 000 je bila narejena greneralka na motorju. Delal jo je Citroen servis Novak... Èe koga zanima pa ga te stvario ne motijo naj gre pa se zmeni z gospodom. Èe pa še koga kaj zanima pa naj vpraša.

peter skala

evo še slike,pa cena je 500 E

Veloce

Škoda, ker je 2.0. Vsaj CT da bi bil.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT