Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

pubi2cv

Lepo, lepo, kr tako naprej:BigThumbs:

saxovts

pubi hvala. kaj se pa s tvojim spačkom dogaja že dolgo nisi nič objavil??

pubi2cv

Dogaja se, dogaja.....ampak mekak ne najdem časa, da bi naložil slike. Sem bom, sej bom.....do 1.Maja bi naj bil sestavljen. Potem sledi še tapeciranje.....

saxovts

aja pol pa kar lepo napreduje.  Počasi pa z užitkom.

garac

tole pa prav z veseljem pogledam vsakič, nobenega jamranja, nič ne nabija podvozje, ne rabi olje, ne lušči se armaturka, ni problemov z rjo... poezija!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

hehehe garač lepo povedano. Nič ne jamram ker vem da mi bo spaček ko bo končan in se bom peljal ter užival z njiim poplačal ves trud in vse kar sem in še bom med obnovo vložil vanjga

andraž

Taka obnova mora biti ena lepših zabav, kljub temu da kar nekaj Eurov vložiš, mora biti delo in sploh končni izdelek vrhunski užitek!

pubi2cv

Citat od: andraž;71058Taka obnova mora biti ena lepših zabav, kljub temu da kar nekaj Eurov vložiš, mora biti delo in sploh končni izdelek vrhunski užitek!

Ja, morš probat..hehe

saxovts

tale konec tedna se je pa veliko delalo.  Dobil sem šasijo. zadnje boke se je popravilo. Še prtljažnik in rob karoserije. Potem se gre pa na sprednje trikotnike.
Šasijo sem že začel sestavljat.

janez

Žiga, zadnjič v soboto sva bila z Matejem čist zmešana... pa sva pozabila na tebe. Tiste plehe okol mašine imam za tebe in tist tamali semering za vstrajnik. Sorry... Kolkr hitro bo možno dobiš, če ne pridem osebno ti pa po pošti pošljem. OK?

saxovts

jaja ni panike se nič ne mudi. Vrjamem da sta pozabila č je bil pa spaček v igri hehe.  Saj je matej nekaj rekel da bo probal silcota naštimat da bi prišel iskat. drugače bi pa po pošti lahko. A si dobil moj mail? za fedre ter nosilec za udarno gumo?

saxovts

Še par slik.  Mankajo še fedri ter amortizerji to pa če bo use po sreči pride naslednji vikend na vrsto.

Zeko124

:emot112::emot112::emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Zadnja stena je res "jeba". Tam je bil tudi moj spak bolan in je imel obliž, sicer sem kupil novo zadnjo steno, a spaček je šel v ameriko, stena pa čaka, da pod nadsteškom ob mehariju morda spet kdaj tudi spaček.
Žiga, če prideta z Branetom kaj v kr, se oglasita, vama pokažem vrata. Jaz bi sicer želel, da dobiš res taka, ko nova.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/