Mnenja o prodajalcih, salonih...

Začel/a garac, September 21, 2009, 09:51:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Zeko124

No skratka ne da se mi več razpravljat v tej temi.... Nihče ni nič govoril o izgubi službe, pravim pa de se moraš potrudit da jo obdržiš, ker če te odstavijo je ziher še nekaj kandidatov za tvoje delovno mesto...

Sploh pa jaz se za to še nimam kaj sekirat, jaz lepo živim srednješolski tempo, vi pa delajte kar želite :).

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Hehe, jah, eni pac vedo, kaj pomeni delati, drugi bodo pa to se izkusili ...

No, pa nazaj na temo.

Se povsem strinjam z Garacem, da caka prodajalce Citroenov sedaj lep zalogaj, ko bodo morali prenoviti salone, jih spraviti na novi dizajn, kar seveda tudi priblizno ne bo poceni ... In ce je res, da so prijaznejsi, kot so bili, je to ze posten plus. Zdaj pa naj zavihajo rokave, da bo se servis sel par nivojev visje, ker prav od servisa je zelo odvisna izkusnja uporabnika z vozilom. Ce servis naredi se vec napak, kot jih je imel avto pred prihodom na servis, se bos dolocene blagovne znamke v loku izognil ...

Jaz ze vem, da ima velika vecina Citroenovih pooblascenih serviserjev dve levi roki, vcasih pa se celo zdi, da sta na hrbtu zavezani ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!