C4 Styling

Začel/a Gox, Marec 24, 2007, 10:31:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Tudi xenonka rukne v dolgi snop! Se v leči nekaj premakne. Reči enemu naj tui daje dolgo pa kratko pa idi spredaj glej pa boš videl... Ono ko gori dalje jaz dobim živčni zlom saj tak nemore bit...

peroc4vts

kaj menite?
link
mogoče za poletno sezono ;)

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Tudi jaz bi izbral tako :BigThumbs:

Ene podobne 17-ke ...

peroc4vts

ja to stran sm že vidu, ma več ko 17" ne gre dat, preko njihovega programa. samo če mam že original 17" bi rad mel kej večjega ;)
gume so pa itak isto drage, k so te 205/50/17 brutalno zabite dimenzije :D, no sej o tej zgodovini kako je blo z gumami je bilo pred kratkim lepo razloženo... beri hvala Xandrej (tema: katere gume pašejo na c4)
samo komplet z gumami je cca 2000€, pozna kdo kako cenejšo varijanto?
in, kdo bi mi znal razložit kako je potem narejeno, da grejo feltne z 5imi vijaki na naše 4x108? preko distančnika??

peroc4vts

Samo to je spet na 5 lukn in 5 pimpekov :) ne znam s predstavljat...
zakaj pa to odsvetuješ? slaba nosilnost al je kaj drugega v igri

Xandrej

Napisal sem ti, da tako zgleda samo, da imaš 4 lunkje ven pa gleda 5 pimpekov...  Ne odsvetujem je čisto OK samo jaz osebno tega nebi naredil nikoli!

peroc4vts

Nč ne bo z 18" al pa 19" :( iz A3M-a sm dobil mail, da je največja možna dimenzija ki jo je mogoče homologirati na naše strojčke 225/45/17 :( in to zaradi pof*****h 4x108.
Sem pa danes naročil zadnji spoiler 340€ :S. Na A3M grem nižat za 35mm ker je za več potrebno menjat tudi amortizerje, pri dr. glass-u pa temnit stekla, pol je pa čas za nove ideje, vendar brez kiča!

Xandrej

ej na Saxoja so 17 homologirali, na vem zakaj nebi 18 na C4??? Pa še nekaj ne obstaja samo A3M...

peroc4vts

že, ma on mi je odgovoril, da ne gre homologirat večjih felten, zaradi 4ih vijakov, če bi blo 5 ni panike (sej to ni fora u A3M-u). se bom pozanimu še na LPP...

Xandrej

kaj pa majo 4 vijaki veze z homologacijo?

peroc4vts

"Ker ima C4 samo 4 vijake ja max homologirana dimenzija 17'' – 225/45R17.

Lep pozdrav,

Nejc Lubej

A3M d.o.o.
Brnčičeva 9
1231 Ljubljana
tel +386(0)1 563-17-70
fax +386(0)1 563-17-72
info@a3m.si

www.a3m-tuning.com"

evo citirano iz maila :/ javim kaj bojo napisali iz LPP

Xandrej

Stari če imaš ti papirje lahko na LPP na c4 našraufaš 34 col felne kak ti to ni jasno? Sprašuješ na A3m... Daj se malo pozanimaj z lastniki C4 kako so homologirali felne na njihovih avtih... proizvajalci pa menda danes niso tak butasti, da bojo naredili felne 4x108 Et 15, 18 col, ki pašejo na C4, C3, C5 pa zraven nebi dodali Tuv-a za ta vozila... Zakaj pa delajo te felne pol? Da jih bojo gledali?

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]