C4 Styling

Začel/a Gox, Marec 24, 2007, 10:31:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Prvo zamenjaj mlinček. kajti smešno je ko me z mojim axom ne morejo prehitevati spimpani avtomobili. ker majo glih mlinčke za kofe namesto pravih motorjev.

peroc4vts

Citat od: grozny;78652http://www.sunside.si/domov.html
tu ti bodo naredili vse našteto pa še kvalitetno.
pa še blizu maš

ha ko pa me vidiš na cesti pa potrobi-nism vedu da sva 2 Portorožana tu gor
(rdeča Xantia z Citroenar nalepko)

odlična ideja grozny :BigThumbs:  se bom v kratkem odpeljal in se malo pozanimal kako in kaj... pred poletjem pa bo tako ko more bit :take_picture: zdej bo itak sezone konec... pa ne bom z 18"-19" strašil čez portorož ;D

na cesti si bomo pa piskali (trenutno delam v Playi Portorož... čez zimo pa najverjetneje Rok bar) :Red-Wink:

mlinček pa zaenkrat dobro teče in s tako porabo me niti ne gane če se odpelje mimo mene stroj ki žere 20l/100km

peroc4vts

kje naj dobim strešni spoiler (original al pa dobro repliko)?

Gox

Mislim da na servisu.

Lahko greš v KP ali pa skočiš v Trst do ContiAuta. Povprašaj pri obeh, pa boš vidu kdo ima ceneje.

Lp
Goran

peroc4vts

pozdravljeni
pred kratkim sem dobil novo idejo kako bi z minimalno spremembo fajn izboljšal look, še posebej ponoči.
torej kratek opis... prednja luč c4 (ksenon) je sestavljena iz kratke ksenon žarnice, dolge obične žarnice in oranžne park lučke ki ima neko podobnost z BMW 5 series. moje misli bežijo v smer da bi to oranžno svetlobo zamenjal z belo led diodo in se približal odtenku ksenona.
je že kdo to poizkušal? je notr oranžna žarnica ali oranžna plastika v luči?
pa brez zamere ker je avto umazan:emot100:

garac

Poglej si temo o berlingu, kjer je mislim, da alan30 vgradil podobno, kot imaš namen ti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

peroc4vts

danes sm dobil ledice (po eno na vsako stran sm zaenkrat zmontiral) čisto navadno samo zamenjal kalsične park žarnice z ledicami.
ko pride tema bomo pa vidli kaj smo nrdili :D in al bomo še kake led trakce montirali al opustili projekt ;) protos coming soon :P

peroc4vts

evo to je to slikca
like it. kaj pravite?

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Pomoje bi bol zgledal, če bi blo več lučk od enga konca pa do druzga. Drgač pa ni slabo. Ampak se mi zdi, da oranžne še zmer bol pašejo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

peroc4vts

Led trak imam namen montirat čim bolj nizko na odbijaču...
Oranžne bolj pašejo na klasične žarnice za kratke luči, js mam ksenon in ta bela led dioda barvno uskladi luč v celoti. :D

Xandrej

Tukaj je problem ko avto ugasneš, avto zakleneš, ledice pa naprej gorijo ampak ne tako močno gorijo pa dokler avto ne izklopi nekega releja po ene 3 minutah.

Xandrej

Citat od: peroc4vts;83300prednja luč c4 (ksenon) je sestavljena iz kratke ksenon žarnice, dolge obične žarnice in oranžne park lučke ki ima neko podobnost z BMW 5 series

Na leči imaš dolgo in kratko! Se pravi bixenon... Ko daš dolge one navadne zraven le malo pomagajo...

peroc4vts

Ne ne ne, ni tle bixenona. Kratka luč je xenon z lečo in vsem potrebnim, dolga luč nima leče in je klasična žarnica (H7) postavljena pa je bolj proti sredini avtomobila.
Je pa res da pri uporabi dolgih luči, kratka (xenon) le pomaga. Ko pa vtrim volan se pa se mi zdi da se samo xenon obrača v smeri vožnje. (nism čisto prepričan) je pa odlična funkcija to. Najlepše je gledat lasnike dvakrat ali več dražjih avtov ko bulijo v luči (še posebej opazno pri parkiranju) xD

Citroën creative technology ;)

peroc4vts

Citat od: Xandrej;85237Tukaj je problem ko avto ugasneš, avto zakleneš, ledice pa naprej gorijo ampak ne tako močno gorijo pa dokler avto ne izklopi nekega releja po ene 3 minutah.

Imaš prav, jaz sem pa mislul da zaradi toliko manjše porabe energije ostane še nekaj v kablu. Ampak se mi dopade,... bolj pade v oči.