Rdeči Vrag-->Vojna rji

Začel/a Zeko124, September 15, 2009, 06:20:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

@ Keža, hvala za konkreten odgovor, sem malo premišljeval, da če mi ne rata dobit garaže bi magari kar celega razkopal ap po kosih spravil na podstrešje, vendat lahko tak plan kar opustim, ker oče ne bo za to... Poleg tega kot praviš, časa imam vse manj, dnevi so vse krajši ipd...

Iščem rešitev samo za letošnjo zimo, naslednjo pa bo menda pred hišo že stala garaža, če pa ne, pa si jo bom lepo naredil kar sam na eni drugi parceli ;).

Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Bom kar tu....

Zeko, kaj je s tvojim AMIjem ? Rihtaš kaj al si opustil namero da bi bil AMI tvoj prvi avto... ?

Tudi na moj  mail nisi odogovoril...  Alo, daj malo posodobi temo.

gule

Eh C5 je na sceni, še sreča, da je bencinar...doživljenski prijatelj...

Zeko124

O tovrstnih zadevah se na forumu NE nameravam menit. na kolko mailov pa jaz nisem dobil odgovora, se pa morajo vprašat drugi. Dal sem zapret poglavitno temo o mojem Amiju ker se niti slučajno ne bom prepucaval o ničemer, sploh pa ne glede mojega avta.

Èe pa že koga zelo zanima kaj in kako se dogaja, me pa lahko pokliče, pošlje zs, piše na mail, pride obiskat osebno pa gremo na pijačo... Pa se vse zmenimo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Dragi Zeko, ne se jezit, gigov xm, moj mehari, tvoj ami, bodo nekoč spet vozili po cestah, če ne po slovenskih pa gor po nebesih. Odkar sem videl angela vrjamem v nebesa, ampak hude želje tja it pa nimam.

Pred dnevi me je klical en gospod in mi ponudil v odkup za AMI8 4x kompletna in dobro ohranjena vrata, havbi, menjalnik in motor, ki pa je menda razdrt.

Cena menda 100€, če te zanima, me lahko kontatiraš, ampak samo preko I-phone 5 na mail prosim.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Ma kaki Ajfon, ne fantaziraj ;). Maš na chatu :).

www.keramika-genorio.si

garac

Ma Zeko, danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan!
I phone 5 in nič drugega!
Lokacija vrat seveda Gorenjska!
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Zadnjič sedim v kafiču čakam te moje citroenarje pa pridejo 3 majstori pa vsak svojega ajfona vržejo na mizo pa se menijo pa potem en pravi glej to aplikacijo pa pravi drugi svetovno ki si dobu? Pa pravi ja v trgovini online pa oni brska pa pravi KAJ??????? 2 € to stane nea dam!

A v roki drži idiot telefon za 700€! Jaz za 700€ dobim takega laptopa, da mi ga vjutro potegne! He he...

:BigThumbs:

janez

amipick

špijuni na delu...bi lahko rekli prej/potem,
samo ta šasija(obnovljena) je pa za en poseben avto!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

dyane

Predobro...daj zeko to lepo meni pripeli...ti pa obdrzi desno;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

dobro izgleda, samo tako naprej! Torej bo letos na cesti
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Lepa šasija. Èakamo še na kočico, da pride gor.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Evo karoserija je tudi zrihtana..vse novo...mojster pa isti:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]