Citroën na salonu Frankfurt 2009

Začel/a garac, September 15, 2009, 10:44:41 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Citroën v letu 2009 praznuje svojih 90 let: 90 let inovacij  je zaznamovalo nešteto neponovljivih  vzornikov, ki so zgradili bajno podobo blagovne znamke. Med drugim, Traction Avant predstavljen leta 1934, 2CV predstavljen leta 1948 ali še revolucionarni DS 1955. Danes, Creative Technology Citroën omogoča, da ponudijo širši razpon kot kdajkoli prej. Vozila prilagojena potrebam svojih strank in razvijajo, kot je razvidno iz obeh svetovnih premier predstavljenih na Frankfurtskem sejmu: novi C3 in prvi predstavnik linije DS: DS3. Dva nova modela popolnoma prilagojena trenutnem razvoju vozil v tem segmentu in pričakovanja svojih različnih strank.

Z vidika koncepta avtomobilov Citroën je Revolte, mestno luksuzno vozilo ekološke značilnosti. Hibridne baterije, ki skrbijo za prenos moči so povsem primerna za mešano uporabo.

Vir: c-presse
google translate
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

No če se bo vse izšlo bomo v soboto gor... Seveda lsike pa to vseskup sledi...

:emot112:

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Citat od: michoBX;58530Za vse uporabnike FBja...

Par amaterskih slik iz frankfurta.

http://www.facebook.com/Citroen#/photo.php?pid=2348667&id=117555732935&ref=mf

Fotografije iz Facebooka ...

Xandrej

Je kakšen kandidat, da gre zraven gor? Najel bi se kombi pa vsi stroški bi nekje bili okoli 100€ na glavo... Se pravi nafta, hrana, vstopnina ter najem kombija. Šlo bi se iz MB v petek okoli 23 ure zvečer, nazaj pa v soboto po salonu...

Gox

DS3 v Frankfurtu

(Slo. novice, 19.09.09)

general

Ta cena pa niti ni tako velika. Pri koliko se začnejo Mini-ji?

psihopat100posto

za 15 jurjev se jaz še 20 let vozim z mojim XM-om.:Hammer3:
lp

andraž

Mini se začne pri 16500, osnovni model one - 55kw, pa še to je treba vso dodatno opremo doplačati.

dvorjan

Evo nas nazaj. Slike seveda sledijo, moja malenkost gre se malo spat.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ja jaz še tudi grem malo ajat...

Citroen je bila menda ednina znamka ki ni imel butika za kupit staff... idioti. Vprašam one tam pa rečejo hja na internetu lahko kupite. Vse znamke so imel prelepe butike pa si lahko kupil kaj si hotel... Od znamke A do znamke Ž razen citroena... :argue1:

Več pa tekom dneva tedna...

Xandrej

jaz nimam kabla od fotoaparata, rok še išče fotoaparat, dvorjan pa je uničen... Sem ga preveč teral včeraj...

Aja vozila nas pa je dvorjanova nova Honda 2.2 dizl, ki se je zadovoljila z 4.8 litra na 100 kilometrov nafte...:emot112:

dvorjan

Hehe, Xandrej - sem ti rekel da laze potovalni racunalnik. 5,53l/100 km je pa res rabila. =)

Tudi Rokov fotoaparat se je nasel - se je skrival v prtljazniku.

Unicen ja, cisto. Nic, se en clanek napisem do konca, potem pa se zacnem ukvarjati s slikami. Tisti, ki ne greste hitro spat, jih boste morebiti se videli pred jutrisnjim dnem. =)

dvorjan

Evo, slikice se ze delajo, mater, 800 slik sem naredil, sploh ne vem kdaj in kako. =)

No, pa zacnimo z najlepsim - woila Revolte.

dvorjan