Menjava žarnice

Začel/a susterd, September 13, 2009, 12:31:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peroc4vts

kako je pa z menjavo meglenke? nisem se še spravil k opravilu, ampak se prej obračam na vas in vaše izkušnje in nasvete.
hvala

garac

A v navodilih za uporabo ni nič omenjeno?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

peroc4vts

danes sem pogledal v navodila... ne morem verjeti kaj piše...obrnite se na vašega citroen zastopnika :S sram me je tja peljat avto, ko da neznam zamenjat ene žarnice

Xandrej

Nerabi te bit sram, ker je treba avto gor dvognit pa spodaj meglenko odklopit pa zamenjat žarnico... Tisti napis pa imam v navodilih najraje... :breaking_pc:

gule

Še enkrat citat iz navodil " Obrnite se na Citroen servis ipd"...mi gre kar na bruhanje, ko folk pol plače da za običen servis, ali pa npr. 150 eur za  xenon žarnico...

polmar.90@gmail

Ko meni crkne žanica, menjam takoj obe, če ne mi čez nekaj časa crkne še druga. Tako mi žarnica drži približno leto in pol. Probaj in boš videl.
Polmar

tomaz555

Ha, ha , kot bi sebe poslušal pred enim letom. Sedaj pa to ža ne drži več. Zamenjal obe, najprej cez 3 mesece crkne ena, mnejam le eno(saj je druga nova), nato čez 2 meseca še drugo. Da jim j.... m.... citroenovsko. Pa jo zamenjaj ob cesti če lahko (c5). lp

drmare

Meni je šla leva pozicijska zadaj - pa sem se lotil menjave in ugotovil, da sam ne bom menjal nič, ker imam preveliko roko! Ali je že kdo menjal....nasvet itd?

Sam res tale Francoz je .... bo treba Nemca kupit!

Xandrej

Ti kar nemca kupit! To je stroj!

Veš zakaj imajo francozi eiflov stolp? Da iz eiflovega stolpa vidijo v nemčijo kak se avti delajo! :argue1:

drmare

Citat od: Xandrej;69760Ti kar nemca kupit! To je stroj!

Veš zakaj imajo francozi eiflov stolp? Da iz eiflovega stolpa vidijo v nemčijo kak se avti delajo! :argue1:

Ti men raje razloži kako naj menjam žarnico.... Nemce sem dal samo za provokacijo....

Xandrej

Težko!

Smo se že pogovarjali glede tega da pri vseh novodobnih avtomobilih je to zajebano pune! Da ne govorim, da pri nekaterih morajo luč dol vzet sprednjo pa nevemkajvse... To je proti pravilom! Se pelješ v pariz pa ti v avstriji luč crkne... Ponoči ob 3 zjutraj pa megla je... In kaj boš pol? To je šajse!

peroc4vts

vem da je treba pri enem modelu renault megane avto dvignit na tisti strani kjer je šla luč, pa gumo dol pobrat, blatnik, in ne vem še kaj... da sploh prideš zravn :D nenormalno

Lenko

Živjo,
Jaz imam megana pa je res mal bolj komplicirano, ampak gre tud brez tega da snameš kolo. Volan zavrtiš do konca in malo bolj s tipanjem zamenjaš žarnico. Dostop pa je iz koloteka. Prvič sem peljal na servis (račun nekaj čez 16€). Od taktrat vedno menjam sam. Zdaj sem že cist naštudiral. Ni problema tud na cesti ponoči.
Ampak spaček je pa brez problema, tud v miže.
LP

tct

Na Espace je treba luč ven, sem to delal prejšnji teden.

sl1

Na Xsari break zadaj je tudi treba luč ven, ampak je čisto enostavno, ker je en sam vijak dostopen iz prtljažnika.