Display

Začel/a boga, Marec 23, 2007, 02:53:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

A imaš gumb s potenciometrom na katerem se nastavlja osvetlitev armaturke?

Tak gumb ima tudi moj AX, in v njem so slabi kontakti...tako da ?e ga malo pritisnem oziroma potol?em, se osvetlitev armaturke in gumbov včasih tudi ugasne...ali pa malenkostno utripa.

LP
Goran

vukmilan

potenciometer sem po?prical s kontakt sprejem in mislim da bo sedaj dobro

enigma69

Pozdravljeni!

Danes zvečer sem opazil ,da mi ne svetijo lučke za upravljanje klimatske naprave, za regulacijo, za nastavitev temperature,.. Osrednji display pa sveti normalno! Opazil, pa sem tudi, da mi med varovalkami, ki so pod armaturno plo??o manjka varovalka pod oznako F36, ki je namenjena klimatski napravi! Kako je pri vas s to varovalko?

Lp

matej

alio

Pozdravljen!

Èe se ne motim ti to deluje samo takrat, ko imaš prižgane luči, vsaj pozicijske. Èe pa se luči prižgejo same, ko vklopiš avto pa dela samo osvetlitev displey-a.

Lp Aleš

hadei

Točno tako je, kot je napisal ALIO. Seveda v primeru, da imaš na avtu nastavljeno dnevne/nočne luči.
[SIGPIC][/SIGPIC]

numlock

Hojla!
Težave imam z displajem klime. Številk in ostalih znakov se skoraj ne vidi, displaj pa še deluje a je skoraj neviden, klima pa deluje normalno. Zanima me ali je že kdo imel takšen problem in če je že kdo menjaval displej in koliko to stane.

garac

@numlock, se ti zdi, da so hin kristali ali samo osvetlitev? Kako izgleda ponoči?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Žarnice so ti crknile. Tudi meni se je že zgodilo oz. sem ga kupil z enakim delovanjem displaya kot pri tebi. Pri meni je bilo pač samo to, da sem menjal žarnice in je bilo gut. Še sedaj je po dveh letih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

numlock

Hadei, kako si zamenjal žarnice. A lahko to naredim sam ali ga moram peljat naservis.

garac

imaš postopek opisan na forumu, poglej po temah o xp
[SIGPIC][/SIGPIC]  

numlock

V temah res piše o menjavi žarnic dispeja, samo gre za zgornji (glavni) displej. Zanima me za menjavo žarnic dopleja klime, v avtu pa se ne vidi kje ima pokrov centralne konzole zobce, ker ga nebi rad zlomo.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

numlock

Pokvarjena je žarnica spodnjega displeja (klime). Navodila za menjavo zgornjega (glavnega) disleja sem si pa že shrano ker nikoli ne veš katera žarnica crkne jutri. lp

hadei

NUMLOCK....nič ne moreš narobe naredit ali zlomit. Ko odstraniš pokrov sredinske konzole boš videl, da je displaj pritrjen z dvema vijakoma. To odvijačiš in snameš displaj ali pa ga samo obrneš, da ga boš videl v hrbtno stran kjer so žarnice. Žarnice pa so identične in identično pritrjene v displej klime kot je to za glavni dispalj. Resnično je enostavno in ne moreš ničesar zlomit. Lahko pa seveda tudi pelješ na servis kjer ti bodo hitro zamenjali.

Èe boš menjal žarnice sam, pa le naredi kakšno fotografijo in jo prilepi na forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]

numlock

Uspelo mi je zamenjati žarnice displeja klime. Da prideš do njih je potrebno odstranit in odklopit radijo in sneti zaščito menjalnika. Za njimi so vijaki in tako lahko odstraniš plastično obrobo konzole. Nato še odviješ in odklopiš displej nato pa lahko zamenjaš tri žarnice (stanejo 3EURE).

Dodal sem še nekaj fotk.