CITROENAR-DARUJEM KRI

Začel/a garac, Avgust 17, 2009, 08:02:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Po vseh nagradnih igrah in natečajih, se bomo v jesenski akciji lotili velikega podviga.

V SREDO, 18.11.2009, BOMO ÈLANI FORUMA DAROVALI KRI!

Dobimo se ob 8.00 pred Zavodom RS za transfuzijo krvi v Ljubljani, na Šlajmerjevi 6.

Pri določitvi datuma smo upoštevali, da se vsem, ki ste v začetku avgusta darovali kri, izteče tri mesečni rok do naslednjega darovanja. Glede na to, da vas je veliko že krvodajalcev in da nas bo veliko to postalo prav novembra, smo na ta dan naš obisk najavili. Do konca meseca oktobra moramo sporočiti koliko nas bo prišlo, da se pripravijo.

Verjamem, da se boste odzvali vabilu! Vsi, ki bomo prvič plemenito pomagali, bomo strah pustili doma, saj bodo prekaljeni krvodajalci stiskali pesti za nas, da nam uspe.

Vodstvo foruma //www.citroenar.com/.eu bo po krvodajalski akciji organiziralo druženje, za vse, ki se vam ne bo preveč mudilo. Ampak o tem več v začetku novembra.

Hvala za prijave!

Citroenar - DARUJEM KRI
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

:emot112::emot112:

:BigThumbs::BigThumbs:

bom pa še vidu kako bo v službi
se bomo potrudli
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

rs23

Z veseljem, prepreči mi lahko le delo

dani77si

pridem..bom že naredu tko da bom doma..

andraž

Bravo, super. :emot112: :BigThumbs: Se pa bojim, da ne bom takrat doma. Èe po kakšnem slučaju bom, 100% pridem.

michoBX

Tole pa bo izziv tud zame - sem za akcijo, upam da mi ne bo treba ravno takrat kam službeno...
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

No, no. Saj, če grete na krvodajalsko, vam pripada prost dan.
ANDRAŽ...od prvega stavka dalje spljoh ne bi rabil pisat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Èe greš okoli 10.11. za en mesec na Norveško, ti prost dan v službi ne pomaga prav veliko, zato sem napisal še stavek več.

Klemzy

Jaz sem za akcijo. pridem zihr.

peter skala

dolenci morajo najprej na test,če je dovolj krvi v cvičku
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Zeko124

Citat od: peter skala;57072dolenci morajo najprej na test,če je dovolj krvi v cvičku

Ha-ha, Gorenci pa verjetno na onega, če je dovolj krvi v vodi :Hammer3:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

kuhlca

Citat od: garac;56830Po vseh nagradnih igrah in natečajih, se bomo v jesenski akciji lotili velikega podviga.

V SREDO, 18.11.2009, BOMO ÈLANI FORUMA DAROVALI KRI!

Dobimo se ob 8.00 pred Zavodom RS za transfuzijo krvi v Ljubljani, na Šlajmerjevi 6.

Pri določitvi datuma smo upoštevali, da se vsem, ki ste v začetku avgusta darovali kri, izteče tri mesečni rok do naslednjega darovanja. Glede na to, da vas je veliko že krvodajalcev in da nas bo veliko to postalo prav novembra, smo na ta dan naš obisk najavili. Do konca meseca oktobra moramo sporočiti koliko nas bo prišlo, da se pripravijo.

Verjamem, da se boste odzvali vabilu! Vsi, ki bomo prvič plemenito pomagali, bomo strah pustili doma, saj bodo prekaljeni krvodajalci stiskali pesti za nas, da nam uspe.

Vodstvo foruma //www.citroenar.com/.eu bo po krvodajalski akciji organiziralo druženje, za vse, ki se vam ne bo preveč mudilo. Ampak o tem več v začetku novembra.

Hvala za prijave!

Citroenar - DARUJEM KRI

A na ženske pa niste pomislili? Me rabimo več kot tri mesece:Hammer3:

grozny

ja vemo vemo 4-samo % vas je manj
pa itak smo računali da ste šle 1 mesec pred nami tako da boste vseeno pršle ne? :)
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

soncek

Ženske bomo za moralno podporo...

Mike666

Ženske itak 1x na mesec darujejo kri!