FAP filter

Začel/a Admiral, Avgust 17, 2009, 12:01:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

po moje bi ti jumper1 to naredil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sirgeorg

kje bi blo možno dobit jumper 1 ???

rs23

krnekaj

Oj, tudi meni se je pojavil napis antipolution fault, ampak je sedaj po dveh dneh izginil.
Avto mi je samo za ca. 1 minuto preklopil v varen način, nato pa je delal normalno, čeprav je napako še javljal.
Sedaj napake ne javlja več, zanima me če je zadeva - filter "spucana" al se bo ta napaka sedaj ponavljala :(

Imam pa c8 2.2 hdi FAP, prevoženih 181.000 km; je pa bil pri 140.000 km ta filter "obnovljen"

mogoče kdo drug to ščisti, kot je zgoraj prikazano, ker jumper1 ne dobim na zs:(

se pa bojim, ker drug teden grem na pot (korzika), pa ne bi rad da me kaj med potjo zaje....

yasa

na mojmu p 807 2.2 hdi 280.000 km se mi je zabil fap filter (antipolution fault), avto ni šel več kot 80/h, zadevo sem odmontiral:Hammer3:, ene pol ure spiral z vap-om z obeh strani, namontiral nazaj in avto vleče kot še nikoli dozdaj:BigThumbs:, prej pa se je vlekel kot čreva po cesti, od takrat sem naredil cca 10000 km in avto deluje BP....prilagam nekaj slikic:take_picture:....

dvorjan

Ampak tja kamor si zlil umazanijo, tudi 10 let ne bo nic zraslo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MATEJ2

To je baje zelo odlično gnojilo za vse vrste povrtnin. (če si mesojedec seveda.) :)))