mokro peskanje

Začel/a vogiv, Julij 28, 2009, 08:41:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vogiv

zanimle me če je kdo že probal mokro peskati podvozje al katere druge dele sem danes malo probal pa je kar lepo barvo pa rjo dol pobiralo:BigThumbs:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

janez

Slišal sem že za tole, nisem pa še imel prilike videt v živo. Imaš ti te zadeve doma? Se da videt?
Pred kratkim se je en spaček prodal v Majšperk, je to pri tebi mogoče?

lp Keža

vogiv

jaz sem kupo ja nekaj za zimsko delo bom jutri nekaj slik od te šobe pa del ki sem ga peskal gor prilepo
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

vogiv

evo par slik pa je mal ze zarostalo ke bi mogo takoj spihat pa z nitrojem sprati sam tak je to bla samo proba ke morem pesek osusiti da se nebo zabijal v sesalni cevi:take_picture:

janez

A to maš pa od Amija šasijo? Èe si to kupil zraven spačka jo boš moral še precej predelat.

Poskusi s kremenčevim peskom od Kema Puconci. Je suh v žaklih.

vogiv

ja res jo bo treba predelat sam bo že šlo sam zdaj še ni časa mam se nekaj stvari v hiši za porihtat pa štrom priklopit pol pa bo napad

pubi2cv

Jaz sem tole sprobal doma. Ne valja. Šoder šprica vsepovsod naokrog, moker ko miš, pod tušom potem kupi peska. Jaz sem peskal v kopalkah...hehe. Poleg tega je pesek z vodo izredno abraziven, pušo požre za tren oka. Efekt je bolj beden, poleg tega so speskani deli mokri in takoj zarjavijo. Odsvetujem. Podvozje je bolje očistiti ročno. Beri: brusilka, pormašina, žične krtače, ferosan in podobne dobrote.

vogiv

rjavenje ni problem ker se doda v vodo aditiv za samo delo pa dežno obleko gor pa ni panike:Hammer3: