Korozija! nakon 3 leta!

Začel/a Hrvoje Marin, Julij 25, 2009, 01:02:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Hrvoje Marin

Iako sam za termin korozija saznao u radionici, front office ili prijem tj. reklamacije ne znaju za tu riječ. Stvar ide toliko do apsurda da odem u drugi ovlašteni i doðem prijaviti koroziju a čujem: Prvi put to čujemo. Dok u isto vrijeme jedan C5 na dizalici ima isti problem na vratima, a drugi izlazi van i isto ima mjehuriæe po vratima.

I mi imamo tu Mercator: ispričam dvojici kolega probleme i odemo do parkinga, naðemo samo 2, i oba imaju mjehuriæe na vratima (PH1. oba).

Kampanja je morala biti ali je 500€ po automobilu previše. Pa nije ni čudno da se ponašaju ko vrag koji vidi tamjan, u Hrvatskoj oko 3200*500€ = 1.600.000€ a to je mnogo.

lp,

Hrvoje

p.s. pogledajte na svom C5 ..
http://www.citroenar.eu/images/smilies/Hammer3.gif

Hrvoje Marin

U zadnjih 3 dana 10 C5, svi! imaju  mjehuriæe po vratima, ph1 puno više izraženo (ofc stariji su).

Pojava je varljiva, kod mog na srednjem stupu, na jednom Breaku ph1, zadnja letvica potpuno nabubrena.

A nema kampanje? Strašno..

lp,

Hrvoje

gigo

Najboljše je da kupiš novega pa boš mel mir.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Citroenovc

In kaj bo drugače? Ista pašta.

Tovarna špara - pod plastično zaščito bi moral biti vseeno eloksiran aluminij, da bi se izognili takim zadevam - ker pa se ga ne vidi - sem prepričan, da ni. In da tudi pri novem ni.
OK

LP
Primož

Xandrej

A šipe se ti pa ne rosijo ko avto opereš noter stranske takoj pri tesnilu vlaga?

Hrvoje Marin

Citat od: Xandrej;60317A šipe se ti pa ne rosijo ko avto opereš noter stranske takoj pri tesnilu vlaga?

Ne, tu i tamo na nekom staklu bez pravila nešto kondenzata, no pranje i kiša ništa sa tim.

Btw, Citroen servis je utvrdio da je korozija! :emot112:

Sad dalje.

lp,

Hrvoje

Xandrej

Mislil sem kondenza ja zadaj za šipo pri tesnilih... :Hammer3:

Hrvoje Marin

Citat od: Xandrej;60491Mislil sem kondenza ja zadaj za šipo pri tesnilih... :Hammer3:

Pogledam unatrag,

Citat od: Xandrej;60491To imajo VSI! C5 I ter II....Nažalost. Tukaj noter je luminij in tisti oksidira

:BigThumbs:
 Tu si u pravu, 100%.  Kako je moguæe takvu grešku pustiti na tržište u 1.000.000 primjeraka? Ne kužim.

lp,

Hrvoje

Hrvoje Marin

Citat od: Citroenovc;60315In kaj bo drugače? Ista pašta.

Tovarna špara - pod plastično zaščito bi moral biti vseeno eloksiran aluminij, da bi se izognili takim zadevam - ker pa se ga ne vidi - sem prepričan, da ni. In da tudi pri novem ni.

Kod tebe isto Ph2 2.0 100kw SX, imaš isti problem?

:Hammer3:

lp,

Hrvoje

Xandrej

Pa ne se sekirat to je čar citroena! Jaz nisem jezen ker vem, da le mali procent avtomobilov citroenov človeka pusti na cesti. Te maloenkosti pa kaj češ to je citroen in človek se nekak tega navadi čeprav me jezi.

Èe so videli, da je bil problem s tem pri seriji 1 pa potem v serijo 2 enako šajse nazaj zmontirajo butli... ne razumem. :Hammer3::argue1:

Citroenovc

Citat od: Hrvoje Marin;60506Kod tebe isto Ph2 2.0 100kw SX, imaš isti problem?

:Hammer3:

lp,

Hrvoje

ZAsada nisam vidio ...
OK

LP
Primož

Hrvoje Marin

Zamjena, nakon 4 mjeseca. Mogao bi dramu napisat za teatar.

Prelomni argument je "negativni internet publicitet". Vjerujete li?

:)

Hrvoje

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Ibanez RG

Men je zadi pr steklih zacel gumasto obrobo vn vlect... Kr neki. Kukr da je kej rjavo spodaj pod gumo - ampak ni. Beda.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs: