Citroeni in "črna kronika"

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 02:16:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

Saj se sploh ni potrebno toliko zaletet,da te ovije okoli drevesa pa te ni ve? med živimi.:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

V zgornjem primeru je ?e ta problem, da je tip šel z streho v drevo (?e sem prav videl). Streha pa ni ravno trdna.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Citat od: aygo;16582Saj se sploh ni potrebno toliko zaletet,da te ovije okoli drevesa pa te ni ve? med živimi.:funny34d:

To se sliši kot da se je počas pripeljal. Lepo te prosim no. kakšna luča pa je bila da ga je zašelo nosit.

Bil je prehiter tam kjer se to ni dalo. Zelo mi je žal ko se to zgodi samo tako pa? je.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

soncek

Predvsem je očitno to, da fant ni imel izku?enj. Pri 21 letih so mladi vozniki golfov objestni in vedno prehitri. Ko pa se zgodi to, kar se je v Se?ani pa vsi jokajo, kako dobri so ti otroci in oh in sploh popolni! ?e bi bili, bi bilo takih nesre? manj.
Grozno mi je, ko jih gledam na cesti: radio na full, voznik sedi le?erno nagnjen na sredino, brzina pa do konca in potem zaviranje, pa spet gas in spet zavora... In se 1x ne izzide.
Kultura vožnje je pri nas kriti?na.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

So smotani takile otočki, ?e jih pravočasno ne opazi?.

garac

ne morem verjet ukradli XM!

CITROEN  XM  MBT656K  0000000S649406216  KOVINSKI - SIVA 13.08.2007
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

LuCit

čudno to ta je mensezdi drugi v 7 letih. Je pa čisto lahko zakurblat XM-a brez ključa, mi je ratalo na enem, ki sem ga imel za dele:emot80:

hadei

?rna kronika malo drugače...vsi živi in ....
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ma tile policaji pa so barabe, sve?o tehtajo, da ve? kaže.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

LuCit

Sej pol bo pa tko kot pred leto da so jo policai su?ili in skladi??ili, potem je pa ?udežno izginila:AngelPray:

LuCit

Nevem kam bi napisal, pa bom kar tukaj. Danes bi sam kmalu pristal v ?rni kroniki in to po zaslugi BMW-ja (serije 5), ki je v ročni dolini v LJ prevozil rdečo z zelo veliko hitrostjo. Na srečo sem pravočasno ustavil. Ko sem prišel domov sem moral dva ruknt da vsm pr?u k seb. Počas nas bodo teli vozniki ?vabavagnov spravl s sveta. :Red-Irate:

deyo

Citat od: LuCit;18865Nevem kam bi napisal, pa bom kar tukaj. Danes bi sam kmalu pristal v ?rni kroniki in to po zaslugi BMW-ja (serije 5), ki je v ročni dolini v LJ prevozil rdečo z zelo veliko hitrostjo. Na srečo sem pravočasno ustavil. Ko sem prišel domov sem moral dva ruknt da vsm pr?u k seb. Počas nas bodo teli vozniki ?vabavagnov spravl s sveta. :Red-Irate:

Te ne poznam, mi je pa v veselje da te v ?rni kroniki ni.

LuCit

Dons zvečer pa pred mojim nosom čez rdečo ?e ena meca cupe nevem kera ena 10 let stara notr pa en čist zajeban, samo na srečo je bilo veliko kri?išče. Se ne bom ve? upal speljat pri zeleni:funny34d:.

Lovro

V včeraj?njem dnevniku je bila slika nesre?ne xsare, ki jo je odnesla voda (verjetno v šeleznikih) in je ven ?trlel le ?e obtol?en zadek.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)