Citroeni in "črna kronika"

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 02:16:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

To pa je kazen po ZVCP:
300 evrov in 5 kazenskih točk

Policija dodaja še, da Zakon o varnosti cestnega prometa v 26. členu (šesti odstavek) določa, da je na cesti, ki ima dva ali več označenih prometnih pasov za vožnjo v eno smer, prepovedano voziti v nasprotni smeri. Sankcija za ta prekršek znaša 300 € in 5 kazenskih točk.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Nesrečni mladi so potovali s Xsaro Picasso. Res huda nesreča. Nič krivi , pa tako nastradali.

andraž

Ja, povzročitelj pa je bil baje pijan, pa še preživel je. Niso problem prenizke ali previsoke kazni, ljudje so neodgovorni prepotentni kreteni.

LuCit

Ja včeraj je bilo rečeno da bo ovaden zaradi drzne vožnje-HALOOOO, prokleta kretenska država in prokleti kurcevi palicaji picka jim smotana. Da jaz predlagam česa ga lahko obtožijo: povzročitev smrti iz malomarnosti, vožnja pod vplivom alkohola, drzna vožnja, vožnja v napačni smeri, povzročitev splošne nevarnosti, pa še kaj bi se našlo.

Moje iskreno sožalje svojcem in prijateljem preminulih.

Xandrej

Pol pa pravijo hitrost ubija. Navsezadnje take bedarije ubijajo sploh pa Alkohol pa substance ubijajo...

Mike666

Jaz bi mu odvzel komplet za vedno vozniško, nato kazen da bi plačeval tak da bi se jokal do konc življenja, itak bi pol naredil samomor, nato pa bi ga kar na smetišče vrgel ne pa delal pogreb.
Država kretenska pa naj vloži denar v odstranitev cetninskih postaj in efektivnega video nadzora ki bo kršitelje pošteno kaznoval in sisteme ki bodo take napačnosmerne idiote ustavila še preden pride na avtocesto,Policaji pa naj začnejo lovit in kaznovat kršitelje tiste ta prave ne pa one ki se pela 5km/h preveč idioti kretenski zarukani.Zato pa jim sploh več ne ustavljam. Ne pa se grejo neke partizane pa kekece pa jebejo v politiki en drugega. Za državo pa ne naredijo absolutno NIÈ!

Svojcem pa še od mene iskreno sožalje

P.S.
Jaz sem že rekel. Dajte mi en dober sniper z naboji pa poštimam državo.
Za vse napake bodo odgovarjali ne pa odstopali.

aygo

Nekaj ur kasneje se je pa še ena voznica v srebrnem golfu vozila po napačni strani avtoceste.:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Takim bi morali odvzeti izpit za vedno... Pomoje najboljša kazen je, da tega idiota soočijo z starši in svojci... Tak al tak ga bodo ubili... Vsaj jaz vem, da če bi mi nekdo fental naprimer očeta bi ga ubil z golimi rokami ne da bi pomislil. En tak primer neodgovornega voznika je tudi tole, le da v tem priemru ni nihče stradal... Kreteni. A če maš BMW-ja pa moraš tiščat 260 pa nekaj frajarit?

http://24ur.com/novice/crna-kronika/cudez-na-ravbarkomandi.html

Mike, če se spraviš u akcijo ti krijem hrbet z mitraljezo ;).

lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Hmmm gdo bi si mislil... Pravkar sem dobil neke dodatne informacije iz prve roke, od ene prjatlce k je doma blizu kraja nesreče, evo ap prialgam če vas zanima...

heeej.
 mam ene novice o nesreči
un k je po napačni strani vozu je od moje nekdanje učitlce za kemijo pa biologijo partner..pa mata sina k je fuul pametn...uglaunem..on je že skoz prej piu ane.. pred 2 dnevi ga je pa  "žena"pustila... no to bi blo to...sam tok sm misnla..če te zanima..čau

Ni nevemkaj ampak to pa je nek nov podatek, a je že prej skoz pil... V razmislek ;).

Mirchi, maš granate čez =P.

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

V vsakem primeru raja je neumna.
 Včeraj sva z mamo skor v cajtngah pristala. Lepo se pripeljem čez križišče ,deset metrov za njim je levo parkirišče od bloka kjer živi moja mama. Dam smerokaz...in po žlajfu ko mutav!!! Tip z BMWjem za menoj je speljal ko zmešan ven pa vštric pa kao mimo mene. Sekundo kasneje bi mi odtrgalo vrata in prednji blatnik ...pa še mojo ubogo mamo bi verjetno kap, ker je švoh zdravja.
V črni kroniki bi pa pristal pod naslovom  " z dvigalom od stare dijane zmlel v brezoblično gmoto voznika BMWja"

Mater mu jebem privatniško, smrkovc!!!

Dobro da še imam mal refleksov...

Zeko124

@ Keža, kaj točno je blo, nisem popolnoma razumel...?

A Diana je cela???

Saj sem rekel da Bemvejaši so neizmerno objestni, kar dokazuje tudi oni link ko sem ga priložil v prejšnjem postu...

Hehe, sam tole je pa najbrž res višek viškova, da Keža pozabi dat kletvice pod cenzuro, hehe:Hammer3:

Lp, Zek0

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Včeraj se z mojo peljaema od kamnice proti MB po bob stezi (kamnita oz. betonska ograja) pripelje en iz semaforja itak skozi rdečo pa komaj spelje ovinek, pravim jaz moji: Toti je nažgan 100% (ura je bila 14:22) nakar se šlovek skoraj zaleti v 2 nasproti vozeča avtomobila ki sta se čisto pravilno počasi pripeljala nasproti, nakar pa ded zapelje na betonsko ograjo po levi strani vozišča in se peljae po ograjo gor ene 30 metrov, nakr ga pedra vrže nazaj na cesto bez vsega nazaj na cesto in meni nič tebi nič pelje naprej.... Ni ga niti obrnilo, niti nič... Pa saj človek ne more vrjet... Vsi okoli gledamo posrani... Srečo so imeli oni ki so pri fontani v LB sstali na rdeči luči drugače bi 100% nedolžnega razbil.... Potem pa je ded zavil dol s ceste po kakem kilometru pa je šel gledat kaj je narobe z avtom... Pa to ne moreš vrjet. Ene 3 kilometre prej pa policija stoji pa enemu tovornjakaru gnjavil poo moje ker mu ena luč ni gorela revežu... Eh brezveze...:argue1:

Tma

Ah no tovornjakarji so pa pacienti za katere bi bilo tako ali tako uvest posebne pogoje. Za njih bi osebmo uvedel eksekucijo na mestu dogodka...
Pa še od davnega leta 1989 ko sem imel z dvema voznikoma Špedtransa manjši incident. V vipavski dolini sem enega prehitel, pa je imel pred sabo kolega. No potem sta me do začetka Rebrnic stiskala. Takrat mi je uspelo z CX-om prehitet tudi drugega. No potem sem pa na sredi Rebrnic srečal patrolo in glej g zlomka eden je bi moj kolega.
No potem sta ga pa najeb... pa povsem zaradi drugih reči - recimo gasilski aparati, lopate, vsi papirji...
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

garac

CITROEN  AX  LJH521S  VF7ZALJ0014LJ4920  NAVADEN - RDEÈA 02.10.2009
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/