Prodajalci rabljenih avtomobilov?

Začel/a rannt, Junij 30, 2009, 11:41:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@air_sheep:
Kar si napisal o vozilih iz tujine, drzi le na pol. Glede kilometrine se strinjam, glede vestnega ravnanja s strani leasing his pa tudi priblizno ne - ce bi pedantno skrbeli za vse servise, bi bolj malo zasluzili ...

Problem pri vozilih iz tujine (pa tudi domacih) je ta, da ljudje ne znajo voziti dizlov, samo da se pri teh, ki nabirajo veliko km, to se bolj pozna. Pac mojster prileti po AC v sluzbo (recimo 100 km v eno smer), nato pa takoj ugasne vroc avto ... Kake so posledice, verjetno ni treba razlagati ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Odvisno od koga v sloveniji kupiš avto. Ali od kakega šalabajseka ali pa od nekega ljubitelja. Ne vem pa kaj je razlika med C5 exlusive iz slovenije pa onemu iz belgije, nemčije, francije ali iz šarmelšejka????

FranciZ

No-saj vseh podatkov tudi nisem vzel zdravo za gotovo. Ker pač avto stoji na neki kao' firmi', se mi je zdelo, da bi kakšen forumaš kak tak avto videl-ne samo tega, ampak še kakšnega drugega - mogoče kdo tudi kupil.
 Stvar je tudi taka, da znanec ( ki mi drugače že 20 let servisira avtomobile ) 'rihta' vozila iz belgije. Že kar nekaj njegovih 'strank' se vozi z vozili od tam, sedaj pa se nekako odločamo, da če bi menjali vozilo, ga le nekako rajši vidiš v živo, kot pa samo po slikici preko maila. Tudi dober 'domač' voz težko najdeš, torej si glede tega  nekako na istem. Nimam pa pojma, zakaj takšna razlika v ceni ( razne mahinacije ? ) ...

Xandrej

Res pa bi apeliral na vse tiste in tile so mi največji prvaki:

Kupit avto preko slike na raznih internetnih oglaševalnikih... Tile pa so mi rabi majstri! Dajo 16 000 jurjev za avto pa ga sploh ne vidi, sploh se z njim ne pelje pa nič... Svaka vam čast!

laguna

dejansko je tako da lahko kupiš dober ali slab avto doma kakor tudi v tujini.vedno je pač trba imeti nekoliko sreče.Jaz sem svojo petko kupil pri avto mik v kopru uvožen iz italije.Sem zelooooo zadovoljen.Sigurno ga za takšen denar in takšno opremo ne bi dobil domačega.Vozim ga dobro leto in je brez problemov