Xenon in CDC

Začel/a air_sheep, Junij 29, 2009, 11:26:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

air_sheep

En lep pozdrav vsem sm nov na forumu saj sem pred kratkim nabavu c5 2.0hdi avt. in sm vsak dan bol navdusen nad avtom...
Tko da mam par uprasan:

Zdi se mi da mi xenonke mal prekratko svetjo da so mal prevec nadol ubrnene ksna resitev fotr je mel obratn primer pr volvotu..tko da je kj v tem al pac svetjo zato bl na kratko ker nima luc lece?

Druga zadeva pa je cdc (cd changer) Nimam pojma ker gumb nej prtisnem da se bo uklopu cdc cist vse sm ze probu...

Se kj se bo najdl zaenkrat hvala

Xandrej

Stari jaz te nič ne razumem kaj hočeš povedati.

garac

a to naj bi bil original xenona, al xenon kit? A pa si siguren, da imaš cd izmenjevalec? Al pa, da je delujoč, da ni pokvarjen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

air_sheep

Ja cdc mak dam notr cdje in zaprem se ga slis k zacne cdje obracat.Sam kje je gumb da bi jih poslusu? Vse sm prtisnu pa nc..ksna fora...

Xenon je original in se mi zdi pac da nekam prekratko svet...

Se neki a se da kj dodatno meglenke montirat, kako je z tem?

Lamy

Keri letnik je vozilo. Itak pa majo vsi isti sitem.

Ob volanskem obroču na desni strani moraš imet dve ročki. Ena je za brislce druga pa je za upravljanej z radijem in CDjem.

Na tej ročki je en vrtliv gumb, obstrani na ročki pa je gumbek, ki ga pritsneš proti volanu in menjaš med radijem in CDjem, z vrtljivim gumbom pa menjavaš cedeje. Èe ti to ne dela je lahko kaka varovalka al pa je ročica pokvarjena oz. nimaš povezave.

Probaj, če lahko z to ročko upravljaš radijo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: air_sheep;54550Xenon je original in se mi zdi pac da nekam prekratko svet...

Mogoče bi prevero, če nimaš kje nastavljeno za višino žarometov na 3 namesto na 0
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Citat od: Lamy;54557Mogoče bi prevero, če nimaš kje nastavljeno za višino žarometov na 3 namesto na 0

xenon nima regulacije, ima avtomatsko nastavljanje višine

air_sheep

itaq da ma avtomatsko sam lahko da se je kj snel iz motorckov ker se mi zdi res prenizka svetilnost....

original xenon ma avto.nastavlanje snopa,pranje zaromatov in leco...citroen c5 pa laguna pa nimata...:bombs:

Xandrej

Stori. Lohko haubo gir ofnaš, pa pul s enim šraufncigerom nostoviš luči gir pa du. Eh to je lehko zrihtat ko pasulj...

Ko C5 nma? Vsok C5 ma originol pucanje luči pa avt. nastovlonje gir pa du... To moš neko čungalunga vorjonto...

Daj koko sliko pa bomo vidli ko moš...

dragan1

Citat od: Xandrej;54569Stori. Lohko haubo gir ofnaš, pa pul s enim šraufncigerom nostoviš luči gir pa du. Eh to je lehko zrihtat ko pasulj...

Ko C5 nma? Vsok C5 ma originol pucanje luči pa avt. nastovlonje gir pa du... To moš neko čungalunga vorjonto...

Daj koko sliko pa bomo vidli ko moš...

:emot15: umru sm skor....:emot15:

:BigThumbs:
C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive:BigThumbs:

Mike666

Pa jaz. Skoro si dobro napiso.
Evo v prleščine.
Ej store odpre havbo na toti C petki pa vzemi en šrafencigar ali pa imbus klüč pa pogledne tam moš nege za nastovlaje gor pa doj pa levo pa desno. No to tan naštelaš ostalo pa še de elektronika poprovila keko neš trufjo!
Razmeš zej!

Èe ne te ti bon prevejo v slovenščino.

laguna

mislim da rabimo prevajalce za ljubljanščino in pohorščino. škoda da nimamo še kakega prekmurca

rs23

V študentskih cajtih sva s prjatlom (sošolcem) - žabarjem, pisala prekmursko-primorsko-ljubljanski slovar. Ga bom prou poklical en dan če ga ima še kje. Aja, zakaj glih prekmurko? Ker sva največ kolegov imela med njimi. Prekmurje republika...

Tma

Vsaka Xenon lučmora imeti avt. nastavljanje višine, če ne je nelegalna in v tem primeru bil bil Citroen v prekršku, ker bi dal homologacijo za tako vozilo. Sem pa že večkrat pomislil, da  hidravličarji v bistvu sploh ne rabijo niveliranja žarometov ker se sam avto nivelira in je vedno raven ne glede na obremenitev.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

air_sheep

Ja sej itaq da ma avt.nast. snopa luci....No bom zvecer mal pogledu ce se da rocno mal dvignt luci, sam da nebo pol motorcek sam nazaj naravnal??

Glede CDCja pa mi noben nezna povedat ker gumb na radiju aktiveru?
A ma kdo slo.al pa angl. navodila za C5 z navigacijo? Ker to k sm kle gor najdu je brez navigacije...!?!?