Pokanje pri zavijanju

Začel/a jurep, Junij 28, 2009, 10:54:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jurep

Odgovor za Petra Skalo: Menjava zadnjega amortizrja 60 Evrov - mehanik se je 1,5 ure igračkal z zadnjo premo in šele na koncu ugotovil, da je uničen le amortizer. Menjava sprednje roke 150 evrov, popravilo kompresorja klime pa 180 evrov. Zamenjal sem še sprednji stabilizator (25 evrov z menjavo vred), za jutri - pokanje - pa bomo videli. Počasi sem sit tega, da delam za avto.

:bombs::bombs:

LP Jure

jurep

Tako, poravilo je za mano. Na servisu Novak, Dolgi most, Lj., je mehanik hitro ugotovil, da je bil zvit nosilec stabilizatoja. Šlo naj bi ( ne vem, če sem si točno zapomnil) za povezavo preko "ušesa" na drugi stabilizator. Skratka, na spoju je prišlo do okvare, zvit je bil en del. Popravilo je stalo 30 evorv (1 ura dela). Tik preden sem zavil na servis, mi je končno tudi odpovedala črpalka za vodo za vetrobransko steklo. Zamenjali so tudi to, kupil še liter 5-40w Total olja in vsota je bila 77 evrov.:BigThumbs: Glede na to da ne poka, sem zelo zadovoljen. Aha, mehanik je nekje pod "ušesom" našel še kamenček, ki je tja zašel po nekem čudnem naključju.

Hvala vsem za odgovore, mnenja, :emot112:...

Lp Jure

rs23

Zdaj pa kar pridno nabiranje kilometrov naprej

peter skala

no relativno poceni si jo odnesu.
sicer pa jaz tako pravim da je novak ,dober servis.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

andraž

ledi76

tud jaz se strinjam da je servis novak zelo profi.:BigThumbs::emot112: