AMI na planincah

Začel/a gule, Junij 26, 2009, 08:39:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Serbus, ker že dolgo nihče nič ni objavil vezano za amije...evo, pa naj je še tolkšna sramota. Malo z izleta na obližnje planine.:funny34d:

garac

in kako se to brdo imenjuje? Je blo treba kaj v prvo šaltat?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rs23

Evo mesta za naslednje citro srečanje

tomaz555

Za marsikoga zna biti kar daleč... lp

gule

Od Celja cca.400 km...blizu Novega Travnika, BiH. Za srečanje ni ovir, saj se v BiH lahko vstopi z SLO osebno iskaznico. Ime brda KUK.

lp Gule

gule

Kar se tiče šaltanja šlo je izključno v prvi prestavi...en postanek za pivo(beri hlajenje motorja), saj smo bili 4 v avtu(cca. 444 kg).

rs23

Citat od: gule;54398Kar se tiče šaltanja šlo je izključno v prvi prestavi...en postanek za pivo(beri hlajenje motorja), saj smo bili 4 v avtu(cca. 444 kg).

Se pravi, da gre za prave dedce.

janez

Gule,ti kr zavidam...amija pa sonce. Mi letos kamorkoli gremo sam dež.

gule

Eh, pa naj dežuje...boš pa imel kaj švasat

Zeko124

Švasat bo mel že tko :)! Gule kje pa maš tega kanarčka smo se čez Bosno pelal zadnič pa niker nič :D
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Zeko124

Citat od: gule;55272Ja kje si pa bil?

A veš da ne vem točno, bolj na jugu pa v Mostarju. Kje pa si ti? Drugače pa imate tam doli bolj borno "imanje" Citroenov, prepotovali smo skoraj celo Èrno goro, malo Hrvaške in malo bosne, videl pa sem vse skupaj kakih 5 Dyan, 1 Spačka, 1 CX-a, 3 BX-e in nekaj XM-ov. Ostalo so bili novejši modeli pa še to jih je bilo bolj malo. lp, Zeko:Red-Sleepy:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Je vojna svoje naredila...pol je pa folk bol nove avte kpval...

gule

V Vitezu, pa že imamo dva nova c5...

gule

Sam ti moram se nekaj zaupati...Mostar je Hercegovina...