Katere avtomobile je v l.2008 AMZS prepeljal?

Začel/a admiral28h, Junij 15, 2009, 12:14:07 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

admiral28h

Citat od: Xandrej;53389Onih 19 pa je bilo idealnih a ne? Ker se glih armaturka lušči drugo pa laufa.

eno "nagradno" vprašanje; največ! katerih avtomobilov je v l.2008 AMZS           prepeljal zaradi okvar ???!!
        če tako pogledamo ni še noben zaradi oluščene armaturke ostal na cesti!
lp

Xandrej

Ja Xsar sigurno ne... Po moje bi znal kaki renault zaradi številčnosti bit na prvem mestu.

admiral28h

prišepetalček : ne ni francoz , nemec je.:breaking_pc:

Xandrej

Aja... No te pa povej, da še kako rečemo. Èeprav veljajo vsi za najboljzanesljive pa superduper pa vglavnem bogi slovenčki s spranimi možgani...

peter skala

ADMIRAL
Ne se zajebavat,takoj povej,sploh še ,ker ni citroen
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

andraž

Baje je največ prepeljanih na servis Renault Lagun novejših letnikov. Naslednja pa bi znala biti kakšna nemška produkcija.

Winkl

Dokler se Citroeni ne uvrstijo med najslabših pet. Me te statistike ne zanimajo!

gigo

Mam občutek, da so BMW-ji in Audiji saj jih nonstop videvam na avtovlekah.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

zlikovski

andraž

Daj Admiral napiši katera jajca so to, me ful zanima.

admiral28h

Citat od: zlikovski;53775Kolko sem jaz obveščen baje Audi.

bravo!!!! za nagrado si dobil podaljšano lastništvo citroena!!
zdej se bom pa še opravičil za odsotnost ! no tko pa sem se opravičil! lp

Xandrej

andraž

Po moje večji modeli. Naša gospa ima službenega allroada, pa so to neverjetna jajca. Kaj vse je bilo že zamenjano v skoraj treh letih. Računalnik bo kot kaže že drugič za zamenjat. Tudi, če bi ga dobil zastonj, ga nebi hotel imeti.

admiral28h

je bilo objavljeno po radiu , smo se na šihtu režal kot pečeni mački :emot74:!
pa kolega mi je povedal ,da je imel direktor v njihovi firmi Q7 5.0 tdi, pa ko ga je pustil
v štirih mesecih sedmič na cedilu(nekje na madžarskem ali češkem) in ni dal tudi lučke na armaturi več od sebe, jim ga je kar tam pustil pa šel domov v lastni režiji, tudi nadomestnega avta ni hotel videti !:breaking_pc: lp