Ali smo vozniki Citroenov strpnejši od ostalih?

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 01:07:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Katera C5 III bo šla bolje v promet

lasièno vzmetenje
23 (20%)
idravlika
84 (73%)
e vem, me ne zanima
2 (1.7%)
aj je to hidravlika?
2 (1.7%)
IMAM MNENJA
4 (3.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 120

garac

Zanima me, kakšno je vaše mnenje o lastnikih citroenov? Ali smo strpnejši od ostalih? Vozimo previdneje? Ne izsiljujemoč Smo enaki kot ostali?
Res je, vsi smo krvavi pod ko?o, tudi lastnik citroena ima svoj ego. Kaj menite o tem?
V ?rni kroniki smo prisotni, a mislilm, da je kar nekaj blagovnih znamk krepko pred nami. :p
No, vsaj pri krajah Naših vozil smo verjetno na repu statistik, saj citoenov praktično ne kradejo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;78No, vsaj pri krajah Naših vozil smo verjetno na repu statistik, saj citoenov praktično ne kradejo.

To pa je zanimivo in en velik plus. Vsak dan ko pogledam v Slovenske novice kaj se je v Ljubljani ponoči pokradlo, vidim da tam piše vsaj en Pasat karavan... kakšno no? tudi po 2 navadna Pasata in 2 karavana...?e pa ni Pasata pa je to Golf.

Citorenovi Jumperji so ?e najbolj na udaru kar se kraj tiče.

hadei

Na spodnjih priponkah pa si lahko preberete kakšni vozniki smo Slovenci.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Sicer moram re?t na GARA?-ev post eno. Verjetno je zgolj slučajnost, vendar odkar vozim PICASSA ne norim ve?. Ne re?em, da se mi tu pa tam ne mudi, samo z prej?njim je bila nostop 3. prestava. S tem pa sedaj lepo u umiirjeno, z u?itkom. Sicer tudi ni dirka?ki avto, se pa da prehitet brez problema tako, da to ni problem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

soncek

Jaz ne norim... :AngelPray:
Sem strpna in prijazna voznica.

deyo

Ma moje mnenje je tako, ?e je voznik pameten je vseeno kaj vozi.

?e pa je za volanom preserator pa mu ne pomaga ?e vozi fičaka, pasata, citroena, forda ali kaj drugega.

Jaz drga? vozim strpno. Da pa ne bo zgledalo kot da sem :AngelPray: naj povem, da imam tudi jaz vsake toliko "svojih pet minuta". To pa se ponavadi zgodi, ko se mi kak "nabija" na vle?no kljuko. Potem mu pa pokažem svoje "?are".

marjank

strpnejši in ?e mnogo kaj drugega , vsaj od voznikov ,kateri vozijo BMW,Audi,wv-Renault in Citroen vozniki so si podobno strpni in uvidevni ...

michoBX

Kar se strpnosti tiče, je pri meni tako; Ko se vozim po mestu, sem miren - tudi ?e kdo ne spelje takoj ipd. Pustim trobljo na miru, razen ?e kdaj pozdravim kakšno fino dežvo ;)
Na odprtih cestah pa se rad vozim okoli omejitve, in ?e mi kdo dela napoto, ga na primernem kraju prehitim. Je pa res, da bxu manjka tistih 10, 20 konji?ev, ?e bi hotel res smuknit mimo...
Enostavno povedan - citroeni narejeni za udobno in mirno vožnjo.
Hja, dougcajt mi je ja...

boga

glasoval sem enak, kot ostali. Vozim anako, ali sem v cliu ali picu. Veliko je tudi voznikov cjev, ki imajo velik ego. Po moje ras vozijo bolj kulturno vozniki starejših citroenov, je pa res, da jih je manj na cesti. S tem ne mislim zjahanih ?katel tipa ax pizza delivery s katermi divjajo mulci, ampak Gs, Cx, Spake ipd (ampak s spako se tako ne da divjat, ?e ni tak?na, kot v onem prispevku 1.3l)
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

navigator

ce se vozis s pravo hidravliko ti ziher ni do divjanja. bolj easy cruzing...

Xandrej

Jaz mislim, da s hidravliko ker je samo v osnovnih verzijah 1.6 HDI pa 1.8 mencinarju, drugot je že skoraj serijsko... Mislim, da bo hidravlika zmagala tudi tokrat.

gigo

Na hitro povedano... kdor kupi hidravljičarja lahko pozabi na divje vožnje in relly ovinkanje. Namen hidravličarja je, da te popelje na željene kraje na najudobneši način. Pravih (starih) hidravljičarjev pa je itak zelo malo na naši zemljici. Z novim C5 bo še manj.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

NaceM

Citat od: gigo;33937Na hitro povedano... kdor kupi hidravljičarja lahko pozabi na divje vožnje in relly ovinkanje. Namen hidravličarja, da te popelje na željene kraje na najudobneši način. Pravih (starih) hidravljičarjev pa je itak zelo malo na naši zemljici. Z novim C5 bo še manj.

Meni je hidravličar ZAKON.
Vozim se dosti in vozim se daleč. Odkar vozim hidravličarja (pa je to že četrti Citroen), sem občutno manj utrujem.

bramar

Po moje so enako strpni kot ostali. Je pa res, da so pravi ljubitelji citrojev ali drugih, strpnejši. Najbolj so nestrpni lastniki prestižnejših vozil (mercedes, audi, itd) .