Èe bi izbirali ...

Začel/a Gox, Junij 07, 2009, 09:09:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Katerega bi odpeljali ?

odrega
12 (27.3%)
elenega
9 (20.5%)
rebrnega
6 (13.6%)
ivega
5 (11.4%)
deèega
12 (27.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 41

Gox

Recimo, če bi vam nekdo reku ... Vzemite enega s kamiona .. katerega bi odpeljali? In zakaj ... :-)

Jaz bi odpeljal rdečega, ker od vseh teh, mi še najlepše zgleda v rdeči barvi.

Kaj pa vi?

...

Xandrej

Jaz tudi mislim, da bi rdečega vzel. Dal bi ga moji no.1 ženi pa nekak bolj paše to... :BigThumbs:

admiral28h

jaz se vzdržim glasovanja, ker sem videl pri mehaniku črnega v živo. nič čudnega da ga ni na tej sliki, mi je tolk lep-zgleda da jih razgrabijo že preden pridejo do kamiona. lp

deyo

aygo

Testiral sem črnega,če bi bila prilika bi vzel modrega.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Zelenga. Nekak mi gre skupaj oblika in ona plastika in  ta barva.

Mike666

Tovornjak!
Ostalo pa naj majo!

admiral28h

aygo ! a ne bi bil hud c3 picasso vts thp 150 by loeb ?živo rdeč? mal heca. lp

garac

če je zastonj, bi vzel kar zadnjega na prikolici, briga me barva, samo hitro grem, preden si premislijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Na dosedanjih slikah mi je najprej padel v oči zeleni, kar sem upošteval v anketi. Res pa je, da sem spregledal to sliko s kamionom. Dejansko je moder lepši, vendar bi se odločil za zelenega, ker smo imeli kar nekaj let pri hiši modrega punta in sem se te barve naveličal.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

matjaz_mb

Èe bi res laho izbiral bi vzel sivega.

Res je da imamo pri hiši ærnega picassa, pa da ne bi bila dva enake barve bi vzel sivega. Se pa strinjam z admiralom, da mu črna barva zelo paše, po mojem mnenju še najbolj od vseh, seveda z belo notranjo kombinacijo. :BigThumbs:
Bolje se je slabo  peljat, kot dobro peš hodit !

grozny

vse skupaj
kamjon, prikolco, citrote in fuga u Èrno goro prodat use skupaj in obnovit Xantio

drugače mi je pa moder prau ušeč-sm ga gledau u KP
sam se je pa tžko odločit ker mu zelo paše tudi zelena, črna pa bela je tudi super
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

dalamanc

srebrnega, saj ga naredi bolj kulskega....seveda moje mnenje:)
C3 Picasso:emot112: Nemo

kristjanr

Rdečega (ampak modri ni daleč zadaj), ker mi je blo vedno všeč da so zadnje lučke v barvi karoserije.