Problem original avtoradio

Začel/a Samo., Maj 10, 2009, 12:29:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Samo.

Pozdrav!
doma imamo xantio letnik 95 in je v lasti staršev.
problem je nastal pred kratkim ko se je očetu izpraznil akumulator in ga je zamenjal, od takrat naprej ko prižge radio ne zahteva za kodo ampak piše na ekranu 345 in si ne more nič pomagat z njim.
lahko to napako samostojno odpravimo, ali preostane samo uradni servis?

že vnaprej se zahvaljujem za hitre in konkretne odgovore!

LP Samo:BigThumbs:

Samo.

alesz

Pusti prižganega tako dolgo da se ti izpiše code (čez noč).......koda je štirimestna !!! prva številka je lahko samo 0 (ne vidiš) ali 1(jo vidiš)......če je to tak radijo kot mislim......

tct

Verjetno čaka še eno številko, da bo povedal da ni prava ali da je prava. Ko se zmotiš v mojih navodilih piše (Clarion/Xantia II/CD-changer v prtljažniku), da pritisneš BND da poda ponovni zahtevek za CODE.

vogiv

ja končno je prišel čas ko sem rešil moj orglnal radio pred smetiščem pa sam to tipko je bilo trbalo pridržati:BigThumbs::emot112:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3:

general

Zdravo!
 Èeprav ne spada v to temo, me zanima če ima mogoče kdo navodila za radio(blaupunkt) v xantiji.

LP, Jan

Samo.

pred parimi dnemi sem spet sedel v xantio, mal držal bnd gumb in radijo je spet podal zahtevek po novi kodi, sem vpisal in dela =) mat in fotr sta vesela ko radio

hvala LP

tm.gorenc

Lp Mene pa zanima način vnosa kode v original avtoradio citroen xantia-blaupunkt PH1/D.Na avtu je bil menjan akumulator in se je zakodiral kodo imam neznam pa je vnesti oz nevem kako potrdiš kodo,če pa ima kdo navodila za uporabo tega radija bi jih bil vesel. Hvala

zalarsim

Si bom kr tole temo sposodil ...namreč imam problem sem dobil v xantiji originalen avtoradio ...žal pa je bil prazen akomulator in je potreben vpis kode ,ker pa se prejšna stranka ne spolne kode jo na žalost nimam....se jo da kako pridobit ?obstaja kakšen način? (včas je obstajal en program za take zadeve vendar ga sedaj ne najdem)radio je pa model PU-9667A mislim da je itak najbolj standarden model.Seriska številka radija je pa CL0136R0047692

garac

Si ga že snel? Morda ima kje ob strani kaj zapisano ali zadaj?
Včasih so lastniki to počeli, da ne pozabijo pač
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zalarsim

Citat od: garac;86747Si ga že snel? Morda ima kje ob strani kaj zapisano ali zadaj?
Včasih so lastniki to počeli, da ne pozabijo pač

Ja ja na mizi je že u dnevni sobi ...ni nič na njem na žalost ...sej u skrajni sili pravijo da imajo knjigo od tega radija in na njej je zapisana številaka (sam na to knjigo bom večno čako ker jo ne najdejo očitn)...bil je pa še čist original pršraufan z originalnimi šraufeki.

vsx

Ta model ima na vezju s spodnje strani 10 pinov. Nekateri so povezani s spajko, drugi ne.
Bereš jih od sredine vezja navzven. Za praznega napiši 0, za povezanega 1. Dobiš deset mestno kodo, v stilu 1011001101. To pretvoriš v decimalno obliko in vpišeš v kalkulator, ki ti izračuna kodo.

LP

zalarsim

Citat od: vsx;86753Ta model ima na vezju s spodnje strani 10 pinov. Nekateri so povezani s spajko, drugi ne.
Bereš jih od sredine vezja navzven. Za praznega napiši 0, za povezanega 1. Dobiš deset mestno kodo, v stilu 1011001101. To pretvoriš v decimalno obliko in vpišeš v kalkulator, ki ti izračuna kodo.

LP

Tole na slikicah naj bi bila spodna stran tega radija ....je možno še mal pomoči kje se naj bi nahajali ti pini in ni mi čist jasn kak to pol pretvoriš v decimalno obliko ?hvala

vsx

Označeni del slikaj ostro, malo bližje.

LP

zalarsim

Citat od: vsx;86766Označeni del slikaj ostro, malo bližje.

LP

mislim da bo takle malo boljš ni nevem ka slika ker je s telefonom slikan