Novi C5 in odpiranje/zapiranje stekel

Začel/a nostra, Maj 08, 2009, 05:48:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nostra

...ali je možno z daljincem odpirati oz. zapirati stekla (šipe) na daljavo?

Neketeri avtomobili drugih znamk imajo le to omogočeno z daljšim pritiskom na tipko za odpiranje avtomobila.

LP

Xandrej

Moj C5 je to imel, ta drugi ima prižiganje luči z dalnjincem.... Tak, da ne vem če sploh kaj od tega ima...

nostra

ja, jaz imam za prižiganje luči, a ti si imel posebej gumb, al kakšno "kombinacijo" le teh ?

Xandrej

Ne tam ko je za prižiganje luči je bil gumbek za stekla... Pol so pa menjali...

gothmorg

Citat od: Xandrej;51037Ne tam ko je za prižiganje luči je bil gumbek za stekla... Pol so pa menjali...

Jaz imam na C5 Mk II zapiranje vseh stekel, če držim gumb za zaklepanje nekaj sekund neprekinjeno. Daljinec ima prav tako gumb za prižiganje luči.

Lp,
Andrej

nostra

Citat od: gothmorg;51775Jaz imam na C5 Mk II zapiranje vseh stekel, če držim gumb za zaklepanje nekaj sekund neprekinjeno. Daljinec ima prav tako gumb za prižiganje luči.

Lp,
Andrej

...ja, zapiranje stekel deluje ko avto zakleneš, zgleda da odpiranje ni mogoče.

LPN

NaceM

Citat od: nostra;51788...ja, zapiranje stekel deluje ko avto zakleneš, zgleda da odpiranje ni mogoče.

LPN

To je pa škoda, moj Mk.I ima na daljincu poseben kof za odpiranje stekel pri zaklenjenem avtu (in to deluje samo pri zaklenjenem avtu).

Xandrej

Citat od: gothmorg;51775Jaz imam na C5 Mk II zapiranje vseh stekel, če držim gumb za zaklepanje nekaj sekund neprekinjeno. Daljinec ima prav tako gumb za prižiganje luči.

Lp,
Andrej

Kaj imaš po 4 gumbe al kaj? To še pa nisem videl. Pri MK1 sem imel šipe, tukaj pa luči.

boltar

moj odpira in zapira vedno, (z odprtimi vrati,zaprtimi,če sem v avtu(pa ključa ni v kontaktu), na 15m sem zadovoljen sploh če so vroči dnevi

majoneza

Zdravo,

Da obudim temo:
Mene tudi zanima kakšno je stanje z odpiranjem / zapiranjem stekel z daljincem. Pri vseh prejšnjih avtmobilih, ki sem jih imel so se ob držanju tipke za odklepanje spustila stekla.
vprašanja:
- ali to funkcionalnost C5 letnik 2013 ima / jo je možno vklopiit?
- ali se stekla samodejno dvignejo (zaprejo) v primeru dežja (avto ima senzor za dež)

odpad

Vse kar vem od šip je to, da v kolikor so odprte in tiščiš gumb za zaklepanje, se zaprejo.

tadej81

Hellou... nov lastnik C5 III in sem sicer poskusil foro z držanjem gumba za odklep... njeh... nič se ni zgodilo... pri zaklepu pa se pridno zaprejo okna... Bi pa bila res kontra funkcija zelo koristna poleti... sploh, ko je avto črn in preden odpreš vrata, da te vročina iz avta ne vrže nazaj, ko kaki after effect eksplozije :funny34d:
C5 Tourer 1.6 HDi 112 - 2011

xpuser

Kakšne problčeme imate eni. A je težko odklenit avto odpret vrata prižgat avto in klimo, zapreti vrata in počakat par minut?
Že čakam temo da so vodila v c5 II za en drekec pekec ker so pri par let starem avtu šipe dol padle.

BT-C5

na razgretem parkirišču,ko je +40 ravno ni prijetno čakat 5-10min.
te sledilne luči na daljincu še nisem uporabljal,tako da imamo nekaj kar nihče ne rabi,bi pa imeli nakaj kar smo že vsi uporabljali..
..glede vodil pa je tema že doooogo odprta:) in so res en dre.. pek...
meni je po treh leti zrjavela pletenica za pogon stekel...npr.

xpuser

Saj pravim, odpreš vrata, prižgeš motor in klimo pa je.