SEX v avtu

Začel/a garac, Marec 16, 2007, 11:03:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Ja to lahko povem, da je v XM-mu res fajn prostor ;)

gigo

Citat od: zlikovski;70110Ja to lahko povem, da je v XM-mu res fajn prostor ;)

Lahko potrdim ha ha.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

pubi2cv

Jst pa mam kar se tega tiče, Amija še v posebej lepem spominu. Seveda brez zadnjih zicev in s peno zadaj. Mislim pa, da bi bil karavan še boljši, ker nima tiste preklemane plehnate zadnje police...hehe. Sicer je pa spaček tud v tem rangu. Znajo pa bit moteči amortizerji, ki zlo radi "godejo".....

garac

sekas u avto na hrvački način

Sem se pa zdaj spomnil ene boge punce,mislim, da ji je bilo ime Jana,  ki je obe luči razbila na AX, ko je malce pobegnil naprej meda akcijo. Saj sem že skoraj pozabil, ampak, ko sem prebral se mi je film zavrtel nazaj.

Pa še ene se spomnim, ki je z Yugom v dreku ostala, tip jo je junaško zapustil dobesedno v dreku, ponjo pa je moral očka.  Kera zadrega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Jaz sem nedolgo nazaj pomagal frendu,ki je zaradi sile obstal v dreku.je xsara dobesedno plavala,tak se je zaril.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Kaj pa seks med vožnjo?
Seks med vožnjo je hkrati nevaren in vznemirljiv. Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov, kako ga izpeljati varno in brez nepotrebnih zapletov.
(več na 24ur.com)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

vinotoc

Ali ne znam voziti ali ne znam sexati? Ali ne znam voziti ali ne znam telefonirati? Ali ne znam voziti ali ne znam malicati med vožnjo? Ali ne znam voziti ali ..... Meni namreč ne gresta od rok dve stvari naenkrat v avtu. Oprostite:(
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Mike666

Te pa nisi multipraktik tak ko mi. Te si monopraktik. hheeheheh

garac

@vinotoč, evo navodila

Ampak v Mehariju med vožnjo, pa res ne priporočam, prepih pa to ane...

Kaj pa seks med vožnjo?

Antonio B

Seks med vožnjo je hkrati nevaren in vznemirljiv. Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov, kako ga izpeljati varno in brez nepotrebnih zapletov.

Vas mika seks v avtu? Bodite brez spodnjih hlačk

Èe imate seks v avtomobilu v glavi že pred začetkom vožnje, oblecite čim manj komplicirana oblačila. Recimo majico brez modrčka ali kratko krilo brez spodnjih hlačk. Tako bo lahko vaš partner že med vožnjo masiral vaše prsi in se z roko brez večjih težav lotil tudi drgnjenja vašega mednožja. Izberita cesto, ki ni nevarna, čas, ko ni velike gneče, in vozita po omejitvah. Torej tako, da bo lahko voznik kljub spolnim radostim še vedno sposoben krmiliti avtomobil. Vašega partnerja lahko z dejstvom, da ne nosite spodnjega perila, tudi presenetite. In to kar med vožnjo, ko mu njegovo roko položite na svoje prsi ali vagino. Èe vidite, da se je promet zgostil in da so na cesti ovire, drgnjenje mednožja nadaljujte sami in počakajte, da se vam bo partner spet lahko v miru posvetil. Ko bo cesta spet prazna in dokaj ravna, lahko s pomočjo partnerjeve roke dosežete celo orgazem. Sprostite se in ne razmišljajte, da vas lahko kdo vidi. Vozniki, ki gredo mimo, brez dvoma nimajo časa, da bi pogledali v sosednji avto. Še več, če vam bo partner med vožnjo pod krilom drgnil mednožje, boste za zunanji svet v bistvu ostali povsem spodobni in oblečeni. Odklopite se in naj vas prijetni tresljaji ceste ter draženje z roko privedeta do močnega orgazma.

Predvsem poskrbite za varnost! Takšno in drugačno ... Za užitek poskrbi tisti, ki vozi

Po vašem orgazmu bo najbolje, da se zamenjata za volanom, saj bo tako najbolj varno, kar pomeni, da bo tisti, ki vozi, užitke spet dajal tistemu, ki sedi na sovoznikovem sedežu. Moški naj si odpne hlače in se osvobodi tudi spodnjic. Najbolje je, če ima na sebi dolgo srajco, ki dogajanje skrije pred morebitnimi radovednimi pogledi. Z eno roko vozite avto, z drugo pa mu masirajte penis. Lahko kot uvod v seks, ki bo sledil, ko bosta avto ustavila. Ali do konca, ki mu bo prijal tako kot vam. Èe ste vendarle bolj drzni in se radi z varnostjo na cesti malce poigrate, pa lahko isto počnete med njegovo vožnjo. Toda bodite zelo pazljivi, vozite počasi, izberite bolj zapuščeno cesto in čas, ko resnično ne bo prometa. V takem primeru lahko roki sledijo tudi usta, kar pomeni, da lahko partnerja med vožnjo do konca zadovoljite tudi oralno. Ključen trenutek bo seveda njegova ejakulacija, kjer bo brez dvoma najmanj zbran, zato vam priporočamo, da pri tem početju avto vendarle ustavita in oralni seks zaključita kje ob cesti. Da ne bo pomote, oralni seks se lahko med vožnjo izvaja tudi na ženski, saj se moški lahko dovolj dobro skloni do njene vagine in jo začne lizati vsaj po klitorisu.

Draženje med vožnjo naj bo le uvod

Vemo, da se je včasih težko upreti potrebi in zadrževati željo po orgazmu. Še posebej, če je vzburjenje močno in če nikakor ne boste našli pravega kotička, da boste vaše vozilo ustavili. Pa vendar, svetujemo vam, da ste vztrajni in da ga vendarle poskušate najti. Najbolje bo, da to počnete pozno ponoči in zunaj avtoceste. Začnite z vzburjanjem med vožnjo in sproti preverjajte, kje bi lahko ustavili avto. Predlagamo kak zapuščen odsek ali avtobusno postajo, morda tudi kako makadamsko parkirišče, kjer ni žive duše. Èe vas je strah zaviti predaleč s ceste, se nikar ne sekirajte in pač ustavite tik ob cesti. Dihanje med seksom in predigro bo tako močno, da se bodo šipe dobesedno prekrile z vlago, kar pomeni, da vas ne bo videl nihče. Niti tisti, ki bi stal pol metra od vašega avtomobila. Naj vam ne bo nerodno, slecite se do golega, sedeže pomaknite čisto nazaj in "podrite" naslonjala ter se lotite divjega, strastnega in prepotenega seksa.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dyfan

Samo moje razmišljanje na glas:
če že moramo zaradi neumne in nesmiselne norije med vožnjo telefonirati, piti, jesti, ..., sedaj pa še seksati, nam pa res ni več pomoči.
Adijo pamet - dober dan propad naše civilizacije.
Lep pozdrav!

Lovro

Enkrat je bila ob cesti dobra reklama na to temo - tip slikan v avtomobilu, ko ima v eni roki telefon, v drugi pijačo, v ustih cigareto. Pod sliko pa napis "kdo bo pa vozil?".

Ta svet je čisto nor, ma si sploh ne znamo več vzeti časa in hočemo vse čim hitreje in po možnosti hkrati opraviti. Jao jao. Sori za off.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

@Lovro: In to na AC pred izvozom za Lohatc v smeri morja, kenede. Se spomnem.
Eh vse se da če se hoče.     ha ha

Lovro

A tudi tam je bil? Jaz sem ga namreč opazil na primorski AC malo naprej od Kozine v smeri proti Ljubljani.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

@suso .... Eh vse se da če se hoče. ha ha
jest tud pravim tko
______/\\______
______/\\______

garac

jebemtiš, sem se kar nasmejal ob komentarjih, nekateri bi lahko za fajmoštra šli.
No ja jaz bi že bil, to je fajn služba, samo, če bi šolanje lahko nekako dopisno opravil.

Sam sem vseeno bolj za varianto v priponki
[SIGPIC][/SIGPIC]