SEX v avtu

Začel/a garac, Marec 16, 2007, 11:03:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

No glih zadnji? me je ujela kamera med pripravami.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

boga

garac, v picasu je ?uden filing zaradi višine. Se mi zdi da si vsem na oceh. Dobro je da ima precej visoko streho
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

Seks v avtu
Ljubljana | 18. 6. 2008, 08:35 | Kolumnistka: Helena Primic |

Mislim, da je seks v avtu precenjen. Vsaj takšen klasičen in na sprednjem sedežu. Prvi problem je premalo manevrskega prostora, potem pa je tukaj še ta presneta prestavna ročica, ki je vedno v napoto, če človek želi avto uporabiti še v kakšne druge namene kot za vožnjo.

Èe vas mika prtljažnik, najprej preverite, ali je dovolj velik, in pazite, da se v navalu strasti ne zaprete vanj ... © IStockphoto
Veliko uporabnejši je pokrov motorja. Po možnosti še razgret je ravno prava podlaga tako za »od spredaj« kot »od zadaj«. Pikica na i je odbijač, ki služi kot idealen naslon za noge. Tako zanjo kot zanj.

Pa vendar ne smemo pozabiti na druge oblike seksa. Lotiti se oralno voznika med vožnjo ni le zakonsko prepovedano, temveč tudi zelo nevarno početje. Ob orgazmu ostati odprtih in predvsem treznih oči, rok in nog je metanje peska v oči. Zato ne sanjarite o nekih filmskih scenah, temveč raje zavijte na skrito gozdno pot ob cesti in se zadevščine lotite konkretno ter predvsem varno.

Seveda pa to ne pomeni, da morda sovoznik med vožnjo ne sme sam poskrbeti za svoje užitke. Koliko bo s tem vznemiril voznika in kako bo to vplivalo na njegovo vožnjo, pa bo moral vsak premisliti sam in temu primerno vožnjo nadaljevati ali se čim prej ustaviti. Nekateri vozniki so namreč lahko nesposobni varne vožnje tudi, če o seksu le fantazirajo. Zato vozniki in voznice, ne ga "biksat" in ne pozabite, da je prva naloga za volanom varnost. Ne le za vas in vašega jeklenčka, temveč tudi za druge udeležence v prometu. Seks spada le v varno parkiran avto!

Vir: Žurnal24
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Seks v garaži smrtno nevaren!
Moskva - Moški in ženska iz ruske prestolnice, ki sta se predala užitkom v avtomobilu, parkiranem v majhni garaži, sta se zadušila.

--------------------------------------------------------------------------------
Kot je razvidno iz policijskega poročila, sta se moški in ženska zatekla v avtomobil znamke Volkswagen, parkiran v majhni garaži. Da bi jima bilo topleje, sta vžgala motor. Potem pa ju je prevzela strast, ki ju je stala življenja. Med ljubljenjem sta se namreč zadušila z ogljikovim monoksidom.

Policisti so ob tem opozorili državljane, naj bodo pazljivi, kaj počnejo v zasebnih garažah, ki so navadno zelo majhne in slabo prezračene.

siol.net

Torej, priporočamo nakup novega C3Hdi z nižjim izpustom plinov, pa saj pomlad, ne v garaži...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tiki

@garač
Vem še za en avto poleg spačka kjer se da zelooo na komot ;)
Èeprav bi pa spaček bil pomojem zanimiv zaradi vzmetenja...

slika pove vse:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

SchPN

Spaček ruls kr se tega tiče.
Še v cajtih ko nism bil ravno vezan si dobu tut če nis mel namena v njem :)
Sej ne da je zdej kej drgač, le bejba je skoz ista :P

Tut Xantia ni slaba. Drgač se pa da v vsakem avtu. Èe se v Fičkotu da... potem se da povsod :P Aja, skor bi pozabu. DS - to je pa TOP :)))
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Zeko124

Haha, s spačkom al pa Amijem te drugi dan vsi soedi postran gledajo (če maš na parkingu pred bajto). Amija malo rukneš pa takoj čriček zapoje hehe... Tak da kaj bi blo na "ful špon" dol ga tiščat pa nebi vedu... Sosed bi polcaje klicu :Hammer3::Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Èe malo podmažeš škripanja ne bo...

grozny

Citat od: SchPN;69837Tut Xantia ni slaba.

ni ne ni he he
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Mike666

Ali v XMu pa si ko v pojstli. Tam celo gresta dve na enkrat.
Tisto o fedrah ko škripa pa mam eno zgodbo.
Enkrat v Avstriji na enem srečanju je pač prišlo da sva z eno začela malo te zadeve in po parihkrat na drugih mestih sva se odločla da prespima v dyani v strnjenem kampu. In seveda ni šlo da še nebi za lahko noč enega quickija. Seveda so fedre škripale. Drugo jutro ko vsi vstanejo je vsaki ko je iz šotora prišo reko
"ej Mike fedre si namaži!"

Zato pa sem zaj pri obnovi res napokal vazelina v feder piskre.
Nobelovo nagrado tistemu ko je izumil ligezice!:BigThumbs:

vinotoc

Citat od: Mike666;69982Nobelovo nagrado tistemu ko je izumil ligezice!:BigThumbs:

zakaj že???
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Mike666

Vinotoč za fu....! Ti si že prestore ka bi to dela! ;)

Zeko124

Citat od: Mike666;70016Vinotoč za fu....! Ti si že prestore ka bi to dela! ;)

haha, tale je bla pa nesramna ;)))! Drugač si pa mi edini ko si zarad tega že moral malo večkrat menjat LHM al pa fedre na Diani ane?? :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Pa saj ni takrat stal na polno na zavori, da bi moral menjat LHM???

mato

Najbolši je spaček ker lahko stoje.