Kajenje v avtu

Začel/a hadei, Marec 16, 2007, 10:05:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Kaj menite o kajenju v avtu.....

Osebno ne podpiram tega, ker v avtu nato smrdi. Poleg tega so nekateri hudo nerodni, ko šelijo stresat pepel in izgubijo pogled nad dogajanjem na cesti.
V mojem rabljenem se je kadilo, ker se vidi po očiščenem pepelniku, kateri je poln risov.
Spomnim se YUGo-ta kateri je bil ves prezelhan, da sem tu pa tam kakšno klobaso obesil čez no? :emot108: . Tam tudi jaz ve? nisem pazil, ker mu ni bilo pomoči.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Odkar je avto v moji lasti, se v njem ne kadi. V nobenem od mojih vozil, niti ob odprtem oknu, tiste, ki pa tle?e ?ike ven mečejo, bi pa itak ?trafal, da bi avto prodali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

Do sedaj se v mojih avtomobilih ?e ni kadilo.?e je kdo izrazil to željo sem ga prijazno opomnil,da ne prenesem cigaretnega dima.:emot144:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Jaz se tudi rajši zaustavim in naredim ?e kakšen korak, da pretegnem kosti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Citat od: aygo;2454Do sedaj se v mojih avtomobilih ?e ni kadilo.?e je kdo izrazil to željo sem ga prijazno opomnil,da ne prenesem cigaretnega dima.:emot144:

Jaz ne opozarjam! Jaz likvidiram!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Ja, tudi v mojem avtu se ne kadi ... nikoli in nobeden ...

Sem se pa ?e peljal s sosedovim Yugom, ko so 3-je notri kadili... Nikoli ve? tako ... smrdel sem kot da mam obleke iz tobaka narejene, oči rdeče kot da sem kej opojnega pokadil, pa v grlu sam okus po tobaku...Nisem jih uspel preprižat da ugasnejo ?ik.

LP
Goran

hadei

Citat:
Poslano od aygo Poglej Sporočilo
Do sedaj se v mojih avtomobilih ?e ni kadilo.?e je kdo izrazil to željo sem ga prijazno opomnil,da ne prenesem cigaretnega dima.

Citat od: gigo;2500Jaz ne opozarjam! Jaz likvidiram!

Hhmmm....:emot154:
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

No sej nisem izjavu, da ne kadim. Sem zelo strasten kadilec ampak v avtomobilu nikoli! NIKOLI!!!!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

hadei

OK, opraviženo. Sem mislil, da te moti dim naspljo?no. Se mi je zdelo, da bo tako samo sem vseeno preveril :emot86:
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomaz555

Sam sem ?e vsak avto  prodal z neuporabljenim pepelnikom. lp

psihopat100posto

evo jaz pa kadim v avtu, malo odprem okno da vleče dim ven, uporabljam osvežilec in avto ni zadimljen oz. vsak ki se pelje z mano in kadi vpraša ?e se kadi v avtu, pol ?e zgleda da se ne opazi. Ja pepelnik pa redno spucam.
lp

michoBX

Dokler nisem jaz prevzel bxa, je mati kadila v njem, sedaj pa se v avtu ve? ne kadi - samo kajenje me sicer nič ne moti, sm v avto pa je tako majhen prostor, da je koncentracija prevelika... LP
Hja, dougcajt mi je ja...

Tma

načeloma se v mojih avtomobilih ne kadi.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

soncek

Odkar je v veljavi zakon o prepovedi kajenja na javnih mestih, sem bolj pozorna na kadilce v avtomobilih. Res jih je veliko! In kaj je najhuje? Ko skadijo, odprejo šipo in frrrrc ?ik skozi okno! Joooj me to razjezi! Bi šla kar za njimi in :argue1:

Jerry

?e dobro da ne vidiš tistih ki mečejo ven tiste polne vre?ke iz mcdonaldsa....o pločevinkah piva in plastenkah ne bi izgubljal besed.

Ne vem kateri znan slovenski trener je nekoč pravil, da je bil na sestanku v Italiji(kjer se ne sme oz. se ?e takrat ni smelo) in je prosil za prekinitev sestanka šel v avto in tam pri?gal, drugje se ni upal.

In po svoje mi je malo smešno, da lahko prepovejo karkoli v tvojem. Ne bi rekel, da so prepovedali kajenje v avtu ker je nevarno kot uporaba mobitela naprimer.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?