Potrebujem slo. navodila za C5 II

Začel/a Rafko, April 18, 2009, 11:41:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Rafko

Pozdravljeni Citroenarji!

Na forumu sem našel navodila za C5 I in C5 III, ne pa za C5 II. Ali lahko kateri izmed prijaznih uporabnikov posreduje ta navodila? Potrebujem jih za C5 II BREAK 2.0 HDI 16V.

Hvala in srečno vožnjo!

Rafko

grozny

rabiš navodila kar tako al imaš kak problem?
če je tako napiši pa bomo vidli kako lahko pomagamo
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Rafko

Z avtom nimam težav, rad bi pa imel slovenska navodila, če do kakih težav pride.

Hvala za ponujeno pomoč.

grozny

ej Garač a nimaš nič skeniranega še?

daj naj nekdo možu vrže navodila gor

P.S.
pa nisi dobu navodil dkupaj z avtom?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Èe bi navodila imeli, bi bila najverjetneje že gor.

Najverjetneje je avto kupljen v tujini, tako da je brez Slo navodil ... ali pa so se preprosto zgubila. (Tudi to je možno)

Ko jih dobimo, bodo sigurno na forumu.

Lp
Goran

Gox

Sicer ne vem koliko sta različni C5-ka I in C5-ka II ... če pa kaj pomaga so tu navodila za C5 I ... http://www.citroenar.com/showthread.php?t=339

Lp
Goran

Citroenovc

Citat od: Gox;49938Sicer ne vem koliko sta različni C5-ka I in C5-ka II ... če pa kaj pomaga so tu navodila za C5 I ... http://www.citroenar.com/showthread.php?t=339

Lp
Goran

Èe gledaš z vidika sredinske konzole in upravljanja radia - sta si popolnoma različna.

Jaz imam navodila - nimam pa opcije za skeniranje ... tak da nisem preveč v pomoč.
OK

LP
Primož

garac

ja 2ka ima konzolo bolj v stilu C6, citroenaovc, mogoče bi lahko zadevo poslikal z digitalcem?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Hmm, sa če naredim pa fotke, je pa to mnogo mnogo Mb - kak pol to naprej šerat ... Sem že eno leto brez domačega PCa, uporabljam zgolj služben notebook, na njem sem pa limitiran s programi ... In za urejanje fotk jih imam gor zero, nada, nula (razen kaki serijski Win programi, ki so pa navadno sranje) .... Saj zato tudi nimam več skenerja ... vse je zapakirano in pospravljeno in čaka, da se konča renovacija hiše.
OK

LP
Primož

dragan1

oj,

ewo za prvosilo bo tud tale OK :)

BTW baje da omogoča Bluetooth...kako?
C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive:BigThumbs:

Citroenovc

Tale tvoj ne vem če omogoča BT - omogoča pa da daš noter sim kartico in imaš telefon.
OK

LP
Primož

Xandrej

Telefon je. Pa IR prenos podatkov iz telefona. Npr. telefonske številke pa to.

dragan1

to ni moj, je slika iz *********.....

v navodilih piše da ta naprava omogoča BT....skupna navodila so za navigacijo, mp3 radio in BT.....to sem videl na skeniranih navodilih iz drugega foruma....

če ima kdo ta komplet, me zanima kaj je na tem?:BigThumbs:

Xandrej

BT model C5 II nikoli ni imel. Le IR za povezavo za GSM za imenik prekopirat recimo.

dragan1

katera navodila rabiš?

za auto al za sistem (radio, navi....)....