Bivalnik DYANE

Začel/a janez, Marec 27, 2009, 09:11:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

dyfan

Dobra stvar. Ampak je res original Citroenova oprema ali je to izmišljotina prodajalca?
Mal se mi čudno zdi, ker do sedaj še nikjer nisem zasledil informacije, da bi Citroen to delal. Je pa veliko podobnih primerkov, ki so bili opremljeni v domačih delavnicah.

LP
Lep pozdrav!

janez

Originalna je, zato pa sem jo dal gor. Redkost, v živo se je ne spomnim ,da bi jo videl. Evo prospekt zanjo...

http://www.citroenar.com/showthread.php?t=234&page=10

Fantje ,tc,tc,tc,... nič ne gledate, :BigThumbs:

dyfan

Janez, prav imaš, ta del testov in člankov sem pa spregledal. Moja krivda.

Imam sicer razlog za to - ravno v tistem času, ko si dal to na forum, sem imel polno dela s selitvijo in sem bil kar odsoten s foruma, potem sem pa na hitro pogledal bolj zadnje prispevke.

Hočem povedati to, da zelo rad pogledam vse, kar je v zvezi s serijo A in da tu ni šlo za ignoranco. Bom še naprej zelo vesel prispevkov na to temo.

LP
Lep pozdrav!

janez

Ni panike, kak je dijana? se že kaj voziš? Se morma mal dobit spet pa kakšno rečt...

lp Janez

dyfan

Ja, že laufa. Zaenkrat moram potrkat na les :-)

Sezona se približuje (je že tu) in na vrsti bodo sprostitvene vožnje. Ko bom z dyano kje v bližini, te z veseljem pokličem.

LP, Franjo
Lep pozdrav!

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Zanimiva zadeva, ampak več kot 60 km/h verjetno ne gre?

Xandrej

Pa veter tudi ne sme pihat...

A.T.K

Ma, osndeset, deveeset verjetno že ispiše; veter, ovinki ...hm
Zadeva je lahka, tak da æe gre Dak deveeset z dvema šasijama na prtlažniku..
Pol pa burja bočno, je v ovinku že po bankini šlo:)

janez

Pogovarjal sem se z enim talijanom pred leti na svetovcu, je imel tam takšno dijano - LAVERDA firma. Je rekel, da gre svojih 90-100. Problem je samo teža in zato večino časa vozi v tretji. Pol sem mal gledal kak je nareta... kup železnih nosilcev, spodaj kompletni zadnji del akadijane do sredine po višini in uporabljena šperplošča za pod, stene, ...

pubi2cv

To bi se dalo bistveno lažje napravit. Že nadomestitev jeklene mreže oz nosilcev z ALU bi veliko pripomoglo. Je pa res bolj zahtevno in tudi bistveno podraži zadevo.....
....sam bočni veter je pa smrtno nevaren pri temle ziher....za po Krasu furat se ni z njo:Hammer3:

gigo

Citat od: pubi2cv;83194To bi se dalo bistveno lažje napravit. Že nadomestitev jeklene mreže oz nosilcev z ALU bi veliko pripomoglo. Je pa res bolj zahtevno in tudi bistveno podraži zadevo.....
....sam bočni veter je pa smrtno nevaren pri temle ziher....za po Krasu furat se ni z njo:Hammer3:

Ma kaj pa ti bluziš. Pr nas itak nč ne piha zadnja leta.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

janez

Bočni veter ni problem. Spodaj namontiraš kobilico kot na jadrnicah, potem pa riješ po cestah in si zahaklan. Ceste pa so itak razrite pa ni škode...heheh

andraž

Ja, ali pa takšna pomožna koleščka kot jih imajo otroci na kolesih, ko jim ravnotežje še ni jasno.