Magazin za disc changer

Začel/a ris, Marec 27, 2009, 12:42:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ris

Pozdravljeni! Imam citroen C8 exclusive, letnik 2006. Izgubil sem "magazin" za 6 CD-jev, ki se ga vloži v tovarniški clarionov disc changer, ki je v predalu pred sovoznikom. Ali kdo pozna oznako modela tega disc changerja? Magazinov za clarionove disc changerje je namreč na netu veliko, samo ne vem, kateri je pravi, ker ne poznam modelske oznake mojega cd changerja. Na pomoč!

Xandrej

Na vratih čenðerja ti piše oznaka modela...

ris

Xandrej, žal ne. Vsaj na zunanji strani ne ...

Xandrej

Kak ne? Na vratcih kjer vtakneš noter tisto plastiko?  Slikaj pa bom povedal kateri je bil.

Xandrej

ris

Najlepša hvala!

Mimogrede - so mi odgovorili iz Citroena, da samo magazina ne morem dobiti, da moram kupiti cel nov changer ...

Zato mi vaš nasvet še toliko bolj prav pride, bom prihranil kup evrov, ker bom vseeno lahko zdaj kupil samo magazin. Itak vem, da se to da, saj je poanta magazinov tudi ta, da jih imaš lahko več, in potem hitreje menjaš cd-je.

Xandrej

Na e-bay se ti prodaja za 40€ z poštnino!

ris

Zdaj so mi magazin s pomočjo številke šasije (?!) našli tudi na Citroenu Slovenija za 43 evrov in ugotovili, da ni treba menjati celega cd changerja. :)

Gox

Citat od: ris;49128Zdaj so mi magazin s pomočjo številke šasije (?!) našli tudi na Citroenu Slovenija za 43 evrov in ugotovili, da ni treba menjati celega cd changerja. :)

No, saj če se potrudijo malo bolj, potem najdejo kakšno rešitev ...

Drugače pa je najlažje nov kos v kompletu prodat :-)