Cene goriva

Začel/a Gox, Marec 13, 2007, 11:35:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Slava avtoplinu. Z vsako podražitvijo imam svojo Xantijo vse raje...
.....če pomislim....zdejle morem naredit ta velik servis na 360.000....pa me sploh ni groza, vem, da si ga s plinom "plačam" v treh mescih....

....sam Spačka morem pa lih it tankat....**bemti:Hammer3:

mirchi

@etedoron!Odlicno povedano. Ampak dokler bomo ponizni cucki ne bo drugace. Ko so studenti udarli po mizi so jih zmerjali, ponizevali,namesto,da bi delavska raja stopla skup,pa se jim pridruzla,pa da zropoce se bolj. Treba bi jim nagnat malo strahu v hlace,pa kakega prisilno odstavit,pa bi mogoce tudi drugi zaceli razmisljat da ma raja dost njihovega sranja. Moral bi se najdit cepec z dvema UZI-jema pa not pa v krogu tatatatata. Ce bi mel kaj drugega nebi blo efekta,nimajo hrbtenice,pa bi se lahko zvito umaknili
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Razbijanje tvoje moje in naše lastnine nima kaj tukaj zraven... Kakorkoli se s tem ne strinjam. Oni ko so metali kocke so bili posneti na kamerah... Tak si zasluži veš kaj... Naj se na one patake spravijo ko so noter ne pa na lastnino pa avte pa nevemkajvse... To je isto ko rečejo lovci da je to šport... Veš kdaj bo to šport? Ko bojo srne pa jeleni pa lisice pa divje svije z puškami okoli hodli...

Kaj pa se dogaja zadnje čase pri nas pa itak škoda zgubljat besed... Enega člana družine smo že poslali v svet. Dela v Avstraliji. In zadnje čase me močno mika, da tukaj vseskup pošljem v tri ***** pa grem gor.

:BigThumbs:

Zeko124

No, pa smo pri politiki... kaj je blo z metanjem granitnih kock v parlament se ve, samo ko spremljam stanje med mojo generacijo opažam vse več nezadovoljstva... Manjka pomoje samo ena trdna pika na i --> npr. uvedba plačljivega šolstva. Pol bo pa konkretno počilo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Tukaj bi se tudi lahko pogovarjalo v nedogled. Tile današnji froci tudi mislijo, da ko bo diplomiral, da je požrl celo pamet sveta, delat ne zna NIÈ ker to fakultete ne učijo, Samo neka piflanja nobene prakse oz. zelo zelo malo. Sem imel sošolke ko so vedele vse o ciglu (opeka) pa kake mere (25*12*6, 5cm) je pa nevemkajvse pa ga vidle v živo niso... pa misli, da bo prišel v službo pa bo mel 2500€ plače... Krivi pa smo vsi. Stari nočejo v penzijo vse več jih je (ker s penzijo nebo preživel), vse več brezposelnih, vse več socijale kdo še sploh dela? Teh pa je premalo da bo te vseskup gor držalo.

Glede plačevanja šolstva:

Èe ne narediš fax v 5 letih boš pač plačal (1 leto ti damo fraj). Veš kolko je večnih študentov ki to študirajo 10 let namesto 4 pa jejo prehrano pa so bogi pa nimajo kaj pa nevemkajvse... Èe si priden si nagrajen če ne pa jebemumas kaj češ...

Seveda je to moje OSEBNO mnenje in ni nujno, da je enako vašemu...

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Xandrej

Mene taka raketa vabi:

Tiki

Imaš prav! Skrajni čas da se ponyexpressa lotim =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

harvey

Zakaj ponyexpressa, še bolje je kolo....
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

No super, ko bo 2€ pa naredimo piknik in en sodček zakurimo.

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Danes testiral...7,3 litra LPG na 100 km...cena 1L=1,15 do 1,30 KM...cca.0,6 eur za liter-pa ti vidi...avto ide, kot raketa...

dexterboy

V soboto popoldan, kosem šel na Nanos, je bil Butan plin že zaprt in sem hočeš nočeš moral tankati LPG na Petrolu, pa me je NA RIT fuknilo, pa oni sploh niso normalni! Liter plina na Petrolu pride 0,844 evra za liter, na Butanu pa ga tankaš za 0,735 ojra... pa to je razlika 0,109 evra, 10 centov po domače povedano. Na tank plina je to cca. 40 litrov krat 10 centov, pride 4 evre!
Pohlep ne pozna meja, zato pa že tretje leto trobim, vojna mora bit.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Gox

Cene naftnih derivatov zopet višje?

Izteka se 14-dnevno obdobje, po katerem se lahko spremenijo cene naftnih derivatov. Èeprav so že sedaj visoke, se lahko zgodi, da bodo še višje. Bo tokrat posegla vlada in znižala trošarine?

Najbolj prodajani 95-oktanski neosvinčen bencin trenutno stane 1, 463 evra na liter, 100-oktanski bencin 1,478 evra na liter, za liter dizelskega goriva je treba odšteti 1,343 evra, kurilno olje pa trenutno stane 1,026 evra na liter. A cene bi se po trenutnih izračunih lahko še dvignile, oba bencina za okoli tri cente na liter, dizelsko gorivo za dva centa, kurilno olje pa za okoli 1,5 centa. Tako kažejo izračuni narejeni v petek, je povedal direktor Inštituta za raziskave v energetiki, ekologiji in tehnologiji Djani Brečevič.

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-naftnih-derivatov-zopet-visja.html

Gox

Dosegli magično mejo: 100-oktanski bencin nad evrom in pol

Najbolj prodajani 95-oktanski neosvinčeni bencin trenutno stane 1, 463 evra na liter, 100-oktanski bencin 1,478 evra na liter, za liter dizelskega goriva je treba odšteti 1,343 evra, kurilno olje pa trenutno stane 1,026 evra na liter. A cene se bodo še dvignile. Vlada namreč ni posegla v trošarine, so povedali na finančnem ministrstvu. Kot je napovedal direktor Inštituta za raziskave v energetiki, ekologiji in tehnologiji Djani Brečevič, se bo liter 95-oktanskega bencina podražil za tri cente, 100-oktanski za 3,1 centa, dizelsko gorivo za 2,2 centa, kurilno olje pa za okoli 1,6 centa.

Èe preračunamo, se bodo nove cene glasile: 1,493 evra za liter 95-oktanskega neosvinčenega bencina in 1,509 evra za liter 100-oktanskega bencina. Liter dizelskega goriva bo po novem stal 1,365 evra, liter kurilnega olja pa 1,042 evra.

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-naftnih-derivatov-zopet-visja.html