Cene goriva

Začel/a Gox, Marec 13, 2007, 11:35:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Kam smo prišli madona... Kaj češ... :argue1:

gigo

Je zastonj, da se dela takšna galama ob vsakem dvigu cen ali trošarin. Jst res ne vem kaj si ljudje v glavah predstavljajo. Morda, da bojo cene padale ali pa morda, da bojo 30 let ene in izte?! Èe ne bomo začeli počasi razmišljati kot Visar bomo samo polagali bankovce na pulte Petrola, Omw-ja in podobnih.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Ja mislim, da je vsakemu jasno, da se cene dvigujejo edino marsikomu ni jasno, da se sorazmerno ne viša plača to pa marsikateremu ni jasno in nam še dolgo nebo... Tukaj pa nekaj ni prav... Marsikdo ima isto plačo že 10 let še iz časa tolarjev katere so pretopili kar v evre pa roka... Samo takrat si dobil kavico za 150 SIT danes pa stane 1.6€ Èe to preračunaš je to 400SIT ali pa gre človek na pizzo pa si rečeč aha 7€ ali pa 8€ madona če bi mi oni rekel pred 5 leti stari pizza te stane 2 jurja bi ga stlačil v tisto krušno peč... In tukaj je keč... kaj bi mene pa še koga brigalo, da se bencin draži če bi imel plačo 4000€ ... V tem je point...

garac

Neosvinčeni 95-oktanski bencin se bo podražil za 2,6 centa na 1,406 evra, neosvinčeni 100-oktanski bencin za 2,7 centa na 1,423 evra in dizelsko gorivo za 1,9 centa na 1,324 evra za liter.

Cena kurilnega olja se bo zvišala za 2,3 centa - za liter bo treba po novem odšteti 1,011 evra, so sporočili iz Petrola.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Jebemtis, se kurilc je ratal drag. To bo folk klel.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Da jim j.bem mater....evo že klejem...vsaj kurilno bi pustili pri miru barabe...res bo treba počasi razmišljat o elektriki....sem že študiral eno mini solarno elektrarno in en C2 na elektro pa roka...za drugi avto pri hiši bi lahko bil električni, ne pa za prvi ali edini.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

harvey

Z blokado spodnjega končka sveta bo nafta zlata.
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

vidobbb

Iz tiste iranske lukne se v evropi porabi samo 5-6% nafte.Noben pa ne upa povedat realne nabavne cene nafte.Pojasnilo danes kao da je praznenje zalog.Nas v sloveniji z nafto,v pojasnilo za mlajše generacije,nategjejo že iz 70 let,takrat z Milko Planinc na čelu ZIS v YU,mi se pa spomnimo vožnje z par,nepar iz konca 70ih,kot da bo že nasledn let zmankov nafte.Takrat sem kupil diano in jo regist.,kot z neparno tablico KR*804-73.Pol slov. bande zagovarja,da je še prepocen,ja za tiste ki delajo po 5 km na dan naj bo po 5ev.liter.Za tiste ki pa morajo dalati po 50,100 in več je pa sigurn pol predrag.U bistvu se pa gre za plačevanje dolga države,pri čemer pa navadna raja nima nič razen da se movze.Ajde raja,:Smrt narodu !                                                            p.s.:moj prispevk je 1400ev.letno za benz,pa si zračunajte

gregor

Cene bencina so precej umirile promet na avtocesti, se mi zdi. Z Nivo prehitim precej sodobnih avtov.
Po drugi strani očitno za nekatere še ni tako drag, glede na to da se vozijo po en ali dva v avtu na šiht.  V naši vasi trije delajo v isti firmi, vsak se pelje s svojim avtom na šiht. Od teh en s terencem, drugi s kombijem.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

DejanO

LPG dečki, LPG! Zaenkrat še me ne boli glava od teh cen. Leta 2008 je bil LPG skromnih 0,55 eur, zdaj je tudi še sprejemljivih 0,75 eur. Upam, da tak ostane še nekaj časa.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Bodi 100% da bojo našli neke dajatve na LPG pa boš mel... Vedno je blo tak narejeno, da je država bla na boljšem pa itak te nekje stisnejo tak, da si na istem... Kaj češ...

Zeko124

Saj avto, to še gre, samo kurilc... bo folk v mrzlem. Èe imaš sam, ali pa nekoga z ustrezno opremo nabaviš hektar ali dva hoste pa na drva prešaltaš... Dolgoročno sigurno boljša rešitev. Res pa je da par vikendov delaš ko bedak ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ja to pa je še druga stvar ker se bo zgodilo, da bo ljudi zeblo... To da pride kurilno olje 1 evro pa je čisti absurd. Ja nič toplotne črpalke pa take varijante....

Jogador

Citat od: Zeko124;121146Saj avto, to še gre, samo kurilc... bo folk v mrzlem. Èe imaš sam, ali pa nekoga z ustrezno opremo nabaviš hektar ali dva hoste pa na drva prešaltaš... Dolgoročno sigurno boljša rešitev. Res pa je da par vikendov delaš ko bedak ;).

Moji starši in tudi mi2 smo letos prešaltali na drva...
Èez zimo smo prišparali cca 3000€, do sedaj, pa še ni konec zime, drv pa ne bo zmanjkalo.:BigThumbs:
Pač delaš ko majmun par dni, samo se splača, če maš možnost.

Bom pečko naštimu še v blondinko, če gre na paro:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

aXe-XM fan

Tudi na lesni plin se da vozit.:emot112:
LP