Navteq karte 2007-2008

Začel/a Admiral, Marec 17, 2009, 10:05:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Admiral

Pozdravljeni,

ali mogoče kdo ve kateri sklop Navteqovih kart 2007-2008 vsebuje Slovenijo in Hrvaško.

LP Boštjan

leina

rabiš???????
ni bogve kaj številk se vedno ne prepoznava ni popolnih ulic tako da zlo slaba kartografija
sicer imam karto z radarji in slovensko vodenje  za silo je!:funny34d:

Admiral

Branil se jih ne bi. Zanima me kako se navigacija obnaša ko zapelješ na področje ki je na drugem cd-ju, oz kako si splaniraš pot kjer so karte na dveh cd-jih. recimo planiram pot do Splita, Hrvaška je na enem cd-ji Slovenija pa na drugem??? Zgolj informativno ker še nisem uspel testirati.

lp

leina

cuj jaz se jih tudi nisem imel cas testirat mislim da je slo in hrvaska na enem cdju
poslji naslov na pm

fdraga

Karte 2007 -2008 se da dobiti na netu za komplet evropo. Zanima me, če kdo ve, se dajo že dobiti tudi 2008-2009?

LP

Admiral

Jaz sem si vzel kar nekaj časa za brskanje in jih še nisem našel. verjetno bo še malo za počakat.

LP

leina

na novih kartah ni nic novitet so identicne 07-08 second edition vse kaj se tice slovenije
admiral samo do poste se moram spravit pa dobis upam da se ta teden(se bom potrudil)
guzva na sceni

fdraga

V Sloveniji res ni sprememb. V Hrvaški pa je kolikor sem gledal na Navteq.

lp

bertl

Xandrej

meni ga ne vleče dol... Kaj je kaj narobe al kako? torent ga noče vlečt dol...

Xandrej

Aha se dela... Bravo in hvala!:emot112:

akvamax

Pozdravljeni!
Rabil bi Navteq karto Slovenije in Hrvaške, če kdo ima ali ve kje dobit.
Hvala

sirgeorg

Citat od: akvamax;71344Pozdravljeni!
Rabil bi Navteq karto Slovenije in Hrvaške, če kdo ima ali ve kje dobit.
Hvala

pirate bay :breaking_pc:

RT3 2009/2010 east europa

akvamax

Citat od: sirgeorg;71494pirate bay :breaking_pc:

RT3 2009/2010 east europa

Sem potegnil dol, pa je pokritost Slovenije zelo slaba in brez glasovnega vodenja, Avstrija pa mi dela zelo dobro.

sibisibi