GS pallas

Začel/a mezy, Marec 04, 2009, 07:39:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mezy

živjo Igor,
pnevmatike sem naročil na avtogume.com, dobil sem jih pa mislm da bo treh ali štirih dneh domov. Cena je bila smešno nizka in sicer s poštnino vred okoli 145€ za vse 4 pnevmatike. Za obnašanje na cesti ti trenutno še ne morem povedati saj avto že nekaj časa stoji v garaži, saj sem se odločil da bom še par stvari popravil. Slike imam, vendar jih ne znam naložiti?!? prosim za pomoč... LP, Mezy

dani77si

vklopi napredni način (tam kjer napišeš odgovor), nato imaš desno od velikega A in smeškota možnost "pripni priponko".
dodaš sliko itd..kot v mejlu

mezy

Tukaj je par slik GS-a, dodal sem tudi slike ko je bil na obisku Lucit. dani77 hvala za pomoč!

igorkr

sem jih tudi jaz naročil, zdej jih čakam da pridejo te dni. Načeloma bodo še 5€ bolj poceni, je pa cena res smešna, za eno gumo od C5 dobim te 4 za GS

mezy

Živjo, zanima me če mi lahko kdo pomaga in sicer kje bi dobil 2 bunki za citroen GS in kakšne so približno cene. LP, Mezy

gigo

Citat od: mezy;51382Živjo, zanima me če mi lahko kdo pomaga in sicer kje bi dobil 2 bunki za citroen GS in kakšne so približno cene. LP, Mezy

Rabljene dobiš pri kakemu serviserju alla Jerovšekn al Novak, nove pa na mypartz.org za 33 eur na kom.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

GSclub

nove neoriginalne (IFHS), glede na moje izkušnje zelo kvalitetne, so tudi pri citroen ac v Gradcu po 33 evrov. Tudi pošlje. Cena je tako ugodna, da se starih praktično ne splača filat. za rabljene napolnjene npr. pri novaku daš 20 evrov, glede na starost in dejstvo, da so bile verjetno že velikokrat filane, je velika možnost, da hitro crknejo (spusti membrana in so zanič), ob tem dušik uide v hidravlični sistem, kar tudi ni dobro.

dani77si

koliko bunk pa ima gs?

garac

vsaka obesa svojo in centralna(tista nad menjalnikom), torej 5
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dani77si

se pravi daš za nove bunke tolk kt bi dal za en klasičen amortizer..ali še manj

dani77si

no, naslednji teden naj bi že bila doma..

mezy

no ta je pa izredno lep...gotovo ni bil poceni...ko bo moj vsaj podobno zrihtan se z veseljem pripeljem pogledat tvojega še v živo!

garac

@dani, ena beige GS stoji pri Merlaku, če si jo kaj gledal, a je slučajno od Nikolčiča, ali od Kogovška? (če ju poznaš)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dani77si

Citat od: garac;51402@dani, ena beige GS stoji pri Merlaku, če si jo kaj gledal, a je slučajno od Nikolčiča, ali od Kogovška? (če ju poznaš)
sem se peljal mimo v četrtek pa gledal ampak nisem nič videl..
bom jutri bolj pogledal..
po priimku pa ne enega ne drugega ne poznam, na videz bi pa mogoče koga.

dani77si

@garač
nobenga gs-a nisem videl pri Merlaku..
no, vsaj s ceste se ga ne vidi, vohljat pa nisem šel okoli..
tam kjer je mel včasih parkirane cx-e, bx-e itd. je zdej neka nova stavba..